12 Kasım 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Günahkar çok kötü düşüş yaşamış. Ama itiraf edemesemde düşeceğini görebiliyordum.:( Sağlık olsun. Fox 10 bölüm rahat dayanır zaten sıkıntısı olmaz bence.

Maç skora ters hareket etmiş. Öncesi ve sonrası uygulamalar ile beraber çok iyi gitmiş.

KPA'nında maximum noktasını görmüş olduk. Dizi vurulmalı sahneler ile bile 6 göremiyor. Belki maç etkisidir ama nereye kadar. Yinede en çok izlenen dizi olmuş ab ve abc'de. Tebrikler.

Güzel Köylü'de Total olmaya devam etmiş. Dizi diğer gruplardada en yakın rakip zirveye yani gayet başarılı.

Hayat Yolunda'nın sanırım uyarı vakti gelmüş.:F Dizi baya çökmüş haftaya kadar bekler umarım Kanal D.

Yalan Dünya geçen haftaya oranla yükselmesi güzel. Ama kötü oranları. Özellikle Ab'de 4 bile alamaması kötü ama pt1 dizisini geçmiş o saatte.

Zengin Kız Fakir Oğlan dalyası ile güzel sonuçlar almış

Show haber gayet başarılı. Ece Üner sonunda Fatih portakal'ı geçti iyi rekabet var aralarında. Cüneyt Özdemir ise yine gerilerde.

Bu tarz Benim bu hafta ayrı bir yükselişte ama çerme geliyor galiba.:)
Maç varken diziler 1-2 reyting düşer ama KPA'da hiç düşüş yok. Bence çok iyi reytingler :) Hayat Yolunda ve Günahkar'a üzüldüm :(

Sen ilk kez mi dizi izliyon))) günahların neyi yeni yahuu )))) bin kez işlenmiş konu eski sevgilisinden oc almak için evin diğer kızını kendine aşık eden adam ezel, bir ask meselesi, yalancı bahar
... Her klişe dizide islenen yan konu​
Saydigin diziler icnde 1tek ezel izledim onun la hic alakasi yok gunahkarin İlk kez dizi izliyosun sozune cevabim Fazla dizi izlemem bunu da bilmis ol

Maç çok iyi gitmiş :) dünkü skora bu sonuçlar çok ama çok fazla.

Dizilerin geneli maçtan etkilenmiş.

Güzel köylü ve kara para aşk iyi giden diziler olmuş.

Hazırlık maçına rağmen çok güzel sonuçlar almış.Maç sayesinde çarşamda yüksek oran gördü
kpa yine vasat toyalde 5 göremeden gidecek)))
günahkar yaklnda biter
güzel köylüde idare ediyor kanalı

kara para aşk 3 gruptada maçtan hiçç etkilenmemiş zaten normal oranlarımız totel 4 ab ve abc 5 reyting yanı normalde alabiliceklerimizi almışız maç hiç etkilememiş :love1::love1::love1:
aaa ama maçın tek kötü yanı şuu olmuş ab ve abc gruplarında zirvede olamadık maç yüzünden :ppp::ppp::ppp:
ayol dün @sürgünüm e dedim kpa ile maç kitlesi ortak mı :F

günahkar 2.bölümüye kötü gitmiş
hayat yolunda en ağır ab olduğundan maçtan en çok etkilenen olmuş
güzel köylü totalde 6 yı geçerek çok iyi gitmiş
kpa totalde hafif artmış ama yterli değil dizide her şey ortalığa dökülde

mactan tum diziler etkilenmemis hatta artisda olmus ozellikle Guzel koylu totalde ve ab grupunda artmis
Kpa ab grupunda fena degil totalde anlasilan hep boyle devam edecek ama dunku bolum iyiydi

macta iyi gitmis ama genelde hazirlik maclari o kadar reyting almiyor belki baska gun olsaydi gun 2-si olurdu

Maç beklediğimden çok çok daha iyi gitmiş. :)

Kara Para Aşk ve Güzel Köylü maça rağmen gayet iyi gitmişler tebrikler. :)

Yalan Dünya dün çok güzeldi yükseliş bekliyordum, biraz yükselmiş hatta Hayat Yolunda'yı AB'de geçmiş. Hayat Yolunda da çökmüş bayağı, şaşırdım. :)

Bu Tarz Benim ve Ece Üner'e de tebrikler. :)

Günahkar için Fox hata yaptı 2. bölüme özet konmaz mı? Üstelik doğru düzgün tekrarını bile görmedim neyse umarım haftaya yükselir. :)

Söylenecek söz yok. 23.02`de başlamış, 01.15`de bitmiş, A/B`de 4 reyting. Kanal D`nin kafasına dank etmiştir umarım PT1`e koymamak neymiş.

ayol dün @sürgünüm e dedim kpa ile maç kitlesi ortak mı :F

günahkar 2.bölümüye kötü gitmiş
hayat yolunda en ağır ab olduğundan maçtan en çok etkilenen olmuş
güzel köylü totalde 6 yı geçerek çok iyi gitmiş
kpa totalde hafif artmış ama yterli değil dizide her şey ortalığa dökülde
Kadınlarda helal olsun kumandayı erkeklere kaptırmamışlar maça rağmen Güzel Köylü ve Kara Para Aşk yine güzel reytingler almışlar. Kış tam anlamıyla başlayınca izlenme oranları 1-2 reyting daha artacaktır. :)

Kara Para Aşk diziler arasında liderliği kapmış yine. :Z

Güzel Köylü zirveyi takip ediyor, çakma a/b dizilerine cevabı vermiş. :A

Yalan dünyaaaaammm final ne zaman? :F

Guzel Koylu AB grubunda oranlarini yukseltmis guzel bolumdu, haftaya yukselir yine.
Kara Para Ask'da gayet iyi oranlar almis, tebrikler.
Titanic 9+ share alarak iyi gitmis, sevindim. :)

Günahkar, Fox'un bu yılki kötü işlerinden biri oldu. Yakında sonu gelecektir. En fazla 15 bölüm sürer.
Maç, çok iyi bir reyting almış. Türk milleti olarak kaybetmeyi çok seviyoruz anlaşılan.
Kara Para Aşk'ın aldığ reytingler karşısında çok kararsızım. Bir yandan düşününce dizide başrol vurulduğu halde reytingi yükselememiş. Diğer yandan bakınca maç olmasına rağmen reytingi hiç düşmemiş. Hangisini yazayım karar veremedim.
Güzel Köylü'ye yaz dizisi demelerine rağmen kış geldi ve hala zirveyi yakından takip ediyor. Tebrikler.
Yalan Dünya, Hayat Yolunda'nın reytinglerini geçerek Kanal D'ye bir kez daha PT2'de yayınlanmasının çok saçma olduğunu kanıtlamış.
Hayat Yolunda gitgide çöküyor. Kanal D çok dayanamaz.

Maça Bak Beklediğimden Çok Çok Yüksek Almış, Açık Ara Lider Olmuş. Kaybetsek Bile Maç İzlemeyi Çok Seviyoruz. Bu Reytingi Hiç Haketmedi Çok Kötü Oynadık.

Kadınlarda helal olsun kumandayı erkeklere kaptırmamışlar maça rağmen Güzel Köylü ve Kara Para Aşk yine güzel reytingler almışlar. Kış tam anlamıyla başlayınca izlenme oranları 1-2 reyting daha artacaktır. :)
yüksek reytingli diziler 1-2 reyting arası artar 3-4 alan diziler 1 reyting zor artar:D

Sen ilk kez mi dizi izliyon))) günahların neyi yeni yahuu )))) bin kez işlenmiş konu eski sevgilisinden oc almak için evin diğer kızını kendine aşık eden adam ezel, bir ask meselesi, yalancı bahar
... Her klişe dizide islenen yan konu​
Saydigin diziler icnde 1tek ezel izledim onun la hic alakasi yok gunahkarin İlk kez dizi izliyosun sozune cevabim Fazla dizi izlemem bunu da bilmis ol
Belli oluyor hic dizi izlemedigin)))

mactan tum diziler etkilenmemis hatta artisda olmus ozellikle Guzel koylu totalde ve ab grupunda artmis
Kpa ab grupunda fena degil totalde anlasilan hep boyle devam edecek ama dunku bolum iyiydi

macta iyi gitmis ama genelde hazirlik maclari o kadar reyting almiyor belki baska gun olsaydi gun 2-si olurdu
Mac hazırlık maci olsa da çok önemli bir maçtı. Brezilya ile oynamak için 2milyon dolar verdik düşün önemini)) ondan hazırlık maçlarına göre yuksek ama maçta Türkiye önde olsaydı bu reytingler ikiye katlanirdi. Dizilerinin artma nedeni mac için ekrana gelenler mac kötü gidince dizilere bakmış millet