12 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

• Saha Dışı (TRT 1)

• Araf Zamanı (Fox)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Öbgzk'nin düşmesi çok normal. Hava o kadar sıcak ki evde piştik. Şuan herkes caddelere aktı.:) Bu sıcakta oturup Cemile'yi mi izlesinler.:) Ayrıca yağmurlu bir günde Muhteşem Yüzyıl 3 saatlik sezon finaliyle totalde yaklaşık 1 reyting arttı ve a/b'de yaklaşık 1 reyting düştü. Bu nedenle abartma.

Ayrıca kreys ilk sen kaşınıp herkesi kışkırtıyorsun sonra insanlar dayanamayıp sana domuzcuk vb. şeyler söylüyorlar. Ama o "sadece kvpcilere ceza veren başka şeyleri görmeyen uyuyan Adminimiz" nedense kışkırtmaya ceza vermeyip karşındaki kişiye hakaretten ceza veriyor.

Muhteşem'e laf söylenildiğinde sen nasıl üzülüyor ve sinirleniyorsan belli ki yakup da Öbgzk için aynı şeyleri hissediyor. Bu nedenle yakup dahil kimsenin üzerine gitme. Kendine yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamalısın. Neden insanlara zarar verme amacındasın anlayamıyorum.

begenmedigin bir mesaj varsa buyurn şikayet et butonu açık edebilirsiniz

Öyle bir gecer zaman ki gecen haftaya göre yükselmiş , durumu vahim diyenlere inat bide macın 1. Olucak diyenlerede inat!!!

normalde siteye girmeyecektim ama uçurumu izlerken dizi okadar kötü gidiyorki yazmadan edemedim.. diziye saçma bir şekilde gazeteci almışlar adam sihirli annemdeki gibi geleceği bilebiliyor :))))))))))))))) sonra atıl bir bakıştan otelde iki tane gelinliklik oldugunu çakıyor. yani dizi ölmüş aglayanı yok

normalde siteye girmeyecektim ama uçurumu izlerken dizi okadar kötü gidiyorki yazmadan edemedim.. diziye saçma bir şekilde gazeteci almışlar adam sihirli annemdeki gibi geleceği bilebiliyor :))))))))))))))) sonra atıl bir bakıştan otelde iki tane gelinliklik oldugunu çakıyor. yani dizi ölmüş aglayanı yok

aynen o gazeteci saçma ya :D

- - - Ekleme - - -

yönetmen Ali Bilgin olmuş o adam Arka Sıradakiler Umut'un yönetmeneydi :)

ÖBGZK tarihin en düşük reytingini almış totalde. Acilen Sezon Finali yapması lazım. Hem maç hem yaz bitirdi. Ama unutmayalım ki, düşmesine bakmayarak bitmiş, tükenmiş demek olmaz. Hala Türkiyenin en çok izlenen dizilerinden biri ve 11-13 reyting az degil
Pis Yedilinin yeni muziklerinden sonra nasıl izleniyor anlamıyorum. Çocuk dizisine dönmüş
Starın saat degişimi Beni Affete yaramamış. Artık 4 reyting alamıyor. Ama Haber Bultenine yaramış. 10 shareyi geçmiş