12 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

• Saha Dışı (TRT 1)

• Araf Zamanı (Fox)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
ana haber ab 2ci nazli oz tarhan star haber 13 share

Son düzenleme:
Pis Yedili iyi gitmiş, reytingi biraz olsun artmış diyebiliriz.

Öbgzk yazın da etkisiyle düşüşünü devam ettirmiş. Maçın da biraz olsun etkisi vardır diye düşünüyorum.

Uçurum iki grupta da ilk 10'da yer alarak hala yarışın içinde olduğunu göstermiş.:)

Beni Affet iki gündür 4 reytinge ulaşamıyor. Eski performansından uzakta.

Büyük Risk yine 2 reytingin üzerine çıkamayarak gerilerde kalmış.

Firar yükselmiş. :d Star devam ettirseydi, yeterdi bu reytingler. :d

Fox'taki Melekler Korusun pazartesi gününe göre az da olsa erimiş.

Star'ın sabah yıldızları Melek ve Soframız her zamanki ortalarda yok. :d Sezon bitiyor, bu iki program gelecek sezon devam edecek mi merak ediyorum...

Nasil yok kreys Muhtesemle alakasi var OBGZk ile yok mu? Besbelli mac ve yaz dusurmus OBGZK reytinglerini

Oyle Bir Gecer Zaman Ki tarihinin en düşük reytinglerinden birini almış ama belliydi böyle olacağı çünkü okullar bitti herkez tatillere gitti üstelik karşısında baya bı mac vardı ve hava çok çok sıcak ve kimse evde durmuyo. Sbt'nin gercekleri yansıtmadığını biliyoruz ama yinede sinir oluyo insan su rakamları görünce.. Eğer obgzk bu reytingi aldıysa diğer dizileri dusunemiyorum, bu hafta bütün dizilerde düşüşünü surdurucek..

Her iki grupta da Araf Zamanı Firar'dan daha çok izlenmiş
Zapzup tekrarı AB'de 19.olmuş

- - - Ekleme - - -

kreys 2 günkü sonuçlara göre FOX 2 - Star 0

öbgzk 11 e kadar düşmüş seneye daha da düşeceği kesin bence yakup09 dün artmış falan diyodun para hırsı yüzünden adam gibi sezon finali yapmazsa böyle olur sıcaksa erken bitirsinler niye haziranın sonuna akdar uzatıyolar :D reytingleri iyice düşsünde akıllansınlar

Her iki grupta da Araf Zamanı Firar'dan daha çok izlenmiş
Zapzup tekrarı AB'de 19.olmuş

- - - Ekleme - - -

kreys 2 günkü sonuçlara göre FOX 2 - Star 0

toplam star onde ab de dunde oledi bugun de ole sonuc total fox ab star 2:2

- - - Ekleme - - -

öbgzk 11 e kadar düşmüş seneye daha da düşeceği kesin bence yakup09 dün artmış falan diyodun para hırsı yüzünden adam gibi sezon finali yapmazsa böyle olur sıcaksa erken bitirsinler niye haziranın sonuna akdar uzatıyolar :D reytingleri iyice düşsünde akıllansınlar

hazin sonu aynen

Niye bu kadar uzattıklarını bana değilde kanal d'ye sor. Bence bu hafta olabilirdi sezon finali..
Eylül'e tns gelicek ve bence su yanlışları umarım düzeltir.,

Niye bu kadar uzattıklarını bana değilde kanal d'ye sor. Bence bu hafta olabilirdi sezon finali..
Eylül'e tns gelicek ve bence su yanlışları umarım düzeltir.,

inşallah düzeltir öbgzk 11 reyting değil 5-6 alması lazım herkes maç izliyo 11 çok

Atv'de ekrana gelen ve basrollerine Lavinia Longhi, Birkan Sokullu, Selcuk Yontem, Erdal Yildiz, Esra Ronabar, Funda Eryigit, Denise Capezza ve Zuhal Gencer Erkaya gibi basarili oyuncularin paylastiklari 'UCURUM' dizisi bu hafta basarili giderek hem kanalini hem yapimcisinin yuzunu guldurmeyi basardi.