12 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

• Saha Dışı (TRT 1)

• Araf Zamanı (Fox)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
yalanmi konusuyorum, ben

tamam hacı ben ab ye bakmıyorumda şimdi bakınca harbi geçmiş ama Araf Zamanı yğkselmiş ve Totalde Firar Final olmasına rağmen geçmiş salıda Fox önce bitirdi hemen sonuçları söylüyorum :D
Çalar Saat, Melek'i,Bugün'ü, geçmiş ama Beni Affet'i geçememiş 1-1 :)
Melekler Korusun'da geçmiş benim güzel evimim ve iki aileyi 2-1
Unutma Beni geçmiş yeni bir hayatı 3-1
Beni Affet geçmiş Yergökaşkı 3-2 fox haber geçmiş 4-2 dnz yıldızı geçmiş canımın içini 5-2 Araf Zamanı geçmiş 6-2
gece kuşağında Zapzup kaderle oyunu geçmiş 7-2 :D buda yeter size :d

tamam hacı ben ab ye bakmıyorumda şimdi bakınca harbi geçmiş ama Araf Zamanı yğkselmiş ve Totalde Firar Final olmasına rağmen geçmiş salıda Fox önce bitirdi hemen sonuçları söylüyorum :D
Çalar Saat, Melek'i,Bugün'ü, geçmiş ama Beni Affet'i geçememiş 1-1 :)
Melekler Korusun'da geçmiş benim güzel evimim ve iki aileyi 2-1
Unutma Beni geçmiş yeni bir hayatı 3-1
Beni Affet geçmiş Yergökaşkı 3-2 fox haber geçmiş 4-2 dnz yıldızı geçmiş canımın içini 5-2 Araf Zamanı geçmiş 6-2
gece kuşağında Zapzup kaderle oyunu geçmiş 7-2 :D buda yeter size :d

ne bu ? Reytinglerio toplami starin onde topla reytingleri star haber fox gecmis hicbir gun ab de fox stari gecemio 1 gun bile

ne bu ? Reytinglerio toplami starin onde topla reytingleri star haber fox gecmis hicbir gun ab de fox stari gecemio 1 gun bile

ab de sonuçlar şöyle; çalar saat bugün ve benim güzel evimi geçmiş, beni affet 100 de yok 1-0
Melekler Korusun İki Aileyi ve benim güzel evimi geçmiş 2-0
unutma beni yeni bir hayatı geçmiş 3-0
beni affet yer gök aşkı geçmiş 3-1
star haber geçmiş 3-2
dnz yıldızı canımın içini geçmiş 4-2
araf zamanı firarı geçmiş 5-2
gecede zapzup starın filmi geçmiş 6-2 hacı ab de yine sonuç aynı :)

ab de sonuçlar şöyle; çalar saat bugün ve benim güzel evimi geçmiş, beni affet 100 de yok 1-0
Melekler Korusun İki Aileyi ve benim güzel evimi geçmiş 2-0
unutma beni yeni bir hayatı geçmiş 3-0
beni affet yer gök aşkı geçmiş 3-1
star haber geçmiş 3-2
dnz yıldızı canımın içini geçmiş 4-2
araf zamanı firarı geçmiş 5-2
gecede zapzup starın filmi geçmiş 6-2 hacı ab de yine sonuç aynı :)

bolemi hesap yapion butun reyting toplican fox geride hesap maknasini ac topla fox hicbir zaman toplqmda gecemio hep star foxa fark atio

yav kanal fanatikliğini bırakın bence hadi dizi fanatikliğini anladımda kanalı ne yapçaksınız :D ben ne fox u izliyom ne de starı ikisini de pek açmam ama bence star daha iyi fox da pembe diziden başka bişey yok bütün dizileri aynı

bolemi hesap yapion butun reyting toplican fox geride hesap maknasini ac topla fox hicbir zaman toplqmda gecemio hep star foxa fark atio

tamam hazı sen iste yaparız :)

- - - Ekleme - - -

pembe diziler diyonda starın dizileri ni geçiyomu geçiyo hala star daha ii diyonuz dizileri kaliteli o ayrı ama foxun dizileri geçemiyo yapımlar desen onlarda geçemiyo totalde hep fark atıyoo

tamam hazı sen iste yaparız :)

- - - Ekleme - - -

pembe diziler diyonda starın dizileri ni geçiyomu geçiyo hala star daha ii diyonuz dizileri kaliteli o ayrı ama foxun dizileri geçemiyo yapımlar desen onlarda geçemiyo totalde hep fark atıyoo

ab fark yio carsamba attigi fark starin foxa 6 kati

Oyle Bir Gecer Zaman Ki yine 1 reyting dusmus ve 11 reyting'te kalmis.
Pis Yedili ise yukselmis maca ve sicakliga ragmen , OBGZK yazin gelmesiyle,mac var diyolardi ondan dumsu , peki Pis Yedili niye armis?

- - - Ekleme - - -

Emre noldu hani OBGZK 13 alicakti , okadar cabuk konusma bak 11 almis.

Oyle Bir Gecer Zaman Ki yine 1 reyting dusmus ve 11 reyting'te kalmis.
Pis Yedili ise yukselmis maca ve sicakliga ragmen , OBGZK yazin gelmesiyle,mac var diyolardi ondan dumsu , peki Pis Yedili niye armis?

- - - Ekleme - - -

Emre noldu hani OBGZK 13 alicakti , okadar cabuk konusma bak 11 almis.

Okullar tatile girince çocuk-genç takımı rahat rahat Pis Yedili'yi izledi. Ben buna bağlıyorum reytinginin artmasını.:) Zaten artış da büyük bir artış değil. 1 reyting ya var ya yok.

pis yedili çocuk dizisi diyonuz ya ne diyim ben size. müzikleri biraz çocuksu olabilir ama senaryo öle değil hem çoluk çocuk izlemiyo ki çocuğu, genci, yaşlısı hepsi seyrediyo.

Pis yedili o tahamul torpusu nasıl 6 larda almış onu anlamış değilim!! Çoluk cocuk tetile girdinde doğal olarak artmiş.. Obgzk 11 aldıysa diğer diziler bu hafta ne olacak ben onları merak ediyorum.

- - - Ekleme - - -

Bu Arada bu maclar ne zamana kadar devam edecek??

pis yedili çocuk dizisi diyonuz ya ne diyim ben size. müzikleri biraz çocuksu olabilir ama senaryo öle değil hem çoluk çocuk izlemiyo ki çocuğu, genci, yaşlısı hepsi seyrediyo.

Abi her şeyi neden ucundan anlıyorsunuz ya. Olaya dar bakmayın. Bir kere de biri yazdığımı doğru düzgün okusun dişimi kıracam.

Ben sadece çocuklar izliyor mu dedim?

"Çoğunlukla" çocuk-genç takımı izlediğinden dolayı okulların tatile girmesiyle biraz da olsa reytingini arttırdı Pis Yedili.

Olay bu kadar düz yani. Neden olayı dallandırıp budaklandırıyorsun ki.

Abi her şeyi neden ucundan anlıyorsunuz ya. Olaya dar bakmayın. Bir kere de biri yazdığımı doğru düzgün okusun dişimi kıracam.

Ben sadece çocuklar izliyor mu dedim?

"Çoğunlukla" çocuk-genç takımı izlediğinden dolayı okulların tatile girmesiyle biraz da olsa reytingini arttırdı Pis Yedili.

Olay bu kadar düz yani. Neden olayı dallandırıp budaklandırıyorsun ki.

lafım sana degil ki ne üstüne alınıyon.

lafım sana degil ki ne üstüne alınıyon.

Mesajımın altına alıntı yapmadan yazdığın için üstüme alınmış olabilir miyim sence...

yav kanal fanatikliğini bırakın bence hadi dizi fanatikliğini anladımda kanalı ne yapçaksınız :D ben ne fox u izliyom ne de starı ikisini de pek açmam ama bence star daha iyi fox da pembe diziden başka bişey yok bütün dizileri aynı

He valla, helal ya! Hadi dizi fanatikliğini anladık. Seversin, izlersin, savunursun neyse bir şekilde diziye bağlanırsın.

Ama kanal savunmak? Yani bunda amaç ne? Bir insan bu kadar sert bir şekilde neden bir kanalı savunur ki? Saçmalıktan başka bir şey değil. :)

Sonra da domuzcuk diyorlar. :d

Son düzenleme:

aga ne genci yaşlısı ya çocuk dizisi ben bıraktım müzikleri falan çizgi film gibi olmuş

muzikleri öle olabilir hacı ama suanda dizi iyi gidiyo orco ilk bolumlerde scma sapan hrktler ypıodu ama smdi duzeldi espriler fln olaylar kalitelesti bırakmasaydın diziyi suan bole dmzdin ztn ama izlemediqin icin çocuk dizisi oluyo