12 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

• Saha Dışı (TRT 1)

• Araf Zamanı (Fox)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

komik deil :)) lafı bana atti ..

aga biliyom sana dediğini zaten banlanmış :D fox diyo başka bişey demiyo :d 2 günde bir banlanıyo :d

Ya Almanya-Portekiz maçı yarınamı konulur ya tamda gününe çocuklar duymasın gününe koymuşlar pöff ya:D

- - - Ekleme - - -

aga biliyom sana dediğini zaten banlanmış :D fox diyo başka bişey demiyo :d 2 günde bir banlanıyo :d

Domuzcuk demiş:d Fox müdürüdür belki reyting artsın diye fox ta fox fox ta fox reklam yapıyo:D

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.71 , 2) SHOW: 6.06 , 3) TRT1: 2.31 , 4) STAR: 1.78 , 5) ATV: 1.65

Oyle Bir Gecer Zaman Ki gecen haftaki rakamlariyla nerdeyse aynı.. Bazıları erkenden seviniyo ve erken hayallerde ucuyo!!
Haftaya sezon finalinde konuşalım.. Bir kaç dizi suu haziran'ın sonuna kAdar yeni bölüm koyma cesaretini gosteremiyo, aslinda iyi oluyo 11 li reytinglerini 8 düşürmek istemiyolar haklı olarak!! :d :d

Oyle Bir Gecer Zaman Ki gecen haftaki rakamlariyla nerdeyse aynı.. Bazıları erkenden seviniyo ve erken hayallerde ucuyo!!
Haftaya sezon finalinde konuşalım.. Bir kaç dizi suu haziran'ın sonuna kAdar yeni bölüm koyma cesaretini gosteremiyo, aslinda iyi oluyo 11 li reytinglerini 8 düşürmek istemiyolar haklı olarak!! :d :d

:d :d :d öle bir geçer zamanki bitmis ahı gitmis bahı kalmıs ali kaptan gidicek diyolar ozaman iste tamamen biterr

:d gecen hafta ö.b.g.z yedigi fark çok iyiydi ama ö.b.g.z hiçbir sebep yokken düstü ertesi gün muhtesem hiçbir sebep yokken arttı :d :d ö.b.g.z hazin sonu

:d :d :d öle bir geçer zamanki bitmis ahı gitmis bahı kalmıs ali kaptan gidicek diyolar ozaman iste tamamen biterr

:d gecen hafta ö.b.g.z yedigi fark çok iyiydi ama ö.b.g.z hiçbir sebep yokken düstü ertesi gün muhtesem hiçbir sebep yokken arttı :d :d ö.b.g.z hazin sonu

Ona bakarsan muhteşem gecen haftalarda artık her bölümde olay yapmak için kendini parciliyodu 11'i gecemiyodu :d :d
buna ne diyeceksin :d
neyse sen eğlenmene bak. Okulunda bitmiştir zaten senin , karnenide almissindir eglenmeme bak :d :d :d :d

Ona bakarsan muhteşem gecen haftalarda artık her bölümde olay yapmak için kendini parciliyodu 11'i gecemiyodu :d :d
buna ne diyeceksin :d
neyse sen eğlenmene bak. Okulunda bitmiştir zaten senin , karnenide almissindir eglenmeme bak :d :d :d :d

11 geçemiomudu muhtesem nezaman 11 i geçemdi herzaman geçti :))))))))) burda adam kandırma

:d :d

ö.b.g.z düsüsü çok normal dahada düser :d :d :d

ö.b.g.z pis yedili seksenler baska rakibi yok m.yüzyıl sezon finali yaptigi hafta fıratta s.finali yapti :d :d :d kuzey salı olsa ö.b.g.z 9 u geçemez :d :d

Öbgzk'nin düşmesi çok normal. Hava o kadar sıcak ki evde piştik. Şuan herkes caddelere aktı.:) Bu sıcakta oturup Cemile'yi mi izlesinler.:) Ayrıca yağmurlu bir günde Muhteşem Yüzyıl 3 saatlik sezon finaliyle totalde yaklaşık 1 reyting arttı ve a/b'de yaklaşık 1 reyting düştü. Bu nedenle abartma.

Ayrıca kreys ilk sen kaşınıp herkesi kışkırtıyorsun sonra insanlar dayanamayıp sana domuzcuk vb. şeyler söylüyorlar. Ama o "sadece kvpcilere ceza veren başka şeyleri görmeyen uyuyan Adminimiz" nedense kışkırtmaya ceza vermeyip karşındaki kişiye hakaretten ceza veriyor.

Muhteşem'e laf söylenildiğinde sen nasıl üzülüyor ve sinirleniyorsan belli ki yakup da Öbgzk için aynı şeyleri hissediyor. Bu nedenle yakup dahil kimsenin üzerine gitme. Kendine yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamalısın. Neden insanlara zarar verme amacındasın anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Oyle bir gecer zaman ki mukkemmel bı yerde bitti!! Heycan dorukta haftaya mukkemel ötesi bı sezon finali yapacaklar.. Bu bölümü fırtına oncesi sessizligiydi.. Her bölümü gibi bu bölümde fevkaladeydi.. Haftaya mukkemel olacak.. Nasıl geçecek şimdi bı hafta??

Dışarı çıkmasalar bile herkes balkonunda oturuyor

- - - Ekleme - - -

Hiç bir şey büyük risk izliyorum

Öbgzk'nin düşmesi çok normal. Hava o kadar sıcak ki evde piştik. Şuan herkes caddelere aktı.:) Bu sıcakta oturup Cemile'yi mi izlesinler.:) Ayrıca yağmurlu bir günde Muhteşem Yüzyıl 3 saatlik sezon finaliyle totalde yaklaşık 1 reyting arttı ve a/b'de yaklaşık 1 reyting düştü. Bu nedenle abartma.

Ayrıca kreys ilk sen kaşınıp herkesi kışkırtıyorsun sonra insanlar dayanamayıp sana domuzcuk vb. şeyler söylüyorlar. Ama o "sadece kvpcilere ceza veren başka şeyleri görmeyen uyuyan Adminimiz" neden kışkırtmaya ceza vermeyip karşındaki kişiye hakaretten ceza veriyor.

Muhteşem'e laf söylenildiğinde sen nasıl üzülüyor ve sinirleniyorsan belli ki yakup da Öbgzk için aynı şeyleri hissediyor. Bu nedenle yakup dahil kimsenin üzerine gitme. Kendine yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamalısın. Neden insanlara zarar verme amacındasın anlayamıyorum.

İste budur!! Tebrik ediyorum seni.. Su yazdıklarını bende kaç kere yAzdım sayısını unuttum, ama karsı tarafın bunları anlamasida cok önemli..
Tabikide obgzk mukkemmel değil bende eleştiririm obgzkyi , ama kryss olle laflar soyluyoki..:) napican herkez olgunlukla karsiliyamiyo..