Kanal 7 kaç gündür listeye giriyo
girer türk filmleri yayinlanio ondan ama genel toplamda düsüyor ilk 30a giremiyor
Kanal 7 kaç gündür listeye giriyo
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
komik deil ) lafı bana atti ..
aga biliyom sana dediğini zaten banlanmış fox diyo başka bişey demiyo 2 günde bir banlanıyo
komik deil ) lafı bana atti ..
Bence fazlasıyla komik, hala gülüyorum. Bildiğin domuzcuk demiş ya.
aynen kendisidir oo deyince ben domuscukmu oluyorum komik
aynen kendisidir o
aynen kendisidir o
21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.71 , 2) SHOW: 6.06 , 3) TRT1: 2.31 , 4) STAR: 1.78 , 5) ATV: 1.65
Okullar tatile girince Pis Yedili artmış.
Oyle Bir Gecer Zaman Ki gecen haftaki rakamlariyla nerdeyse aynı.. Bazıları erkenden seviniyo ve erken hayallerde ucuyo!!
Haftaya sezon finalinde konuşalım.. Bir kaç dizi suu haziran'ın sonuna kAdar yeni bölüm koyma cesaretini gosteremiyo, aslinda iyi oluyo 11 li reytinglerini 8 düşürmek istemiyolar haklı olarak!!
öle bir geçer zamanki bitmis ahı gitmis bahı kalmıs ali kaptan gidicek diyolar ozaman iste tamamen biterr
gecen hafta ö.b.g.z yedigi fark çok iyiydi ama ö.b.g.z hiçbir sebep yokken düstü ertesi gün muhtesem hiçbir sebep yokken arttı ö.b.g.z hazin sonu
Ona bakarsan muhteşem gecen haftalarda artık her bölümde olay yapmak için kendini parciliyodu 11'i gecemiyodu
buna ne diyeceksin
neyse sen eğlenmene bak. Okulunda bitmiştir zaten senin , karnenide almissindir eglenmeme bak
Öbgzk'nin düşmesi çok normal. Hava o kadar sıcak ki evde piştik. Şuan herkes caddelere aktı. Bu sıcakta oturup Cemile'yi mi izlesinler. Ayrıca yağmurlu bir günde Muhteşem Yüzyıl 3 saatlik sezon finaliyle totalde yaklaşık 1 reyting arttı ve a/b'de yaklaşık 1 reyting düştü. Bu nedenle abartma.
Ayrıca kreys ilk sen kaşınıp herkesi kışkırtıyorsun sonra insanlar dayanamayıp sana domuzcuk vb. şeyler söylüyorlar. Ama o "sadece kvpcilere ceza veren başka şeyleri görmeyen uyuyan Adminimiz" neden kışkırtmaya ceza vermeyip karşındaki kişiye hakaretten ceza veriyor.
Muhteşem'e laf söylenildiğinde sen nasıl üzülüyor ve sinirleniyorsan belli ki yakup da Öbgzk için aynı şeyleri hissediyor. Bu nedenle yakup dahil kimsenin üzerine gitme. Kendine yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamalısın. Neden insanlara zarar verme amacındasın anlayamıyorum.