12 Ekim 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ada Masalı | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Oturup izleyin baştan tüm bölümleri, zaten ilk sezonun süresi kısaydı 30 dakika ortalama. İkinci sezon bölümleri 50 dakikayı bile bulmuş :A
Ya da sen bize hatırlatma videosu çeksen :A @kerem
Aslında önemli detayları hatırlıyorum hala. :A
En son karısı Love ile yeni evlerine taşınmışlardı ve 3. hedefi olan komşuları şezlongta güneşlenirken kim olduğunu bile göstermeden bitirdiler sezonu. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Forumdash and kerem
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt and kerem
Biz geçtik oraları eskisi etkinlik yapmaya geçtik:A You izlicez yarından itibaren 2x2 sen de katıl :A

ahahaa coolluk cıtasını bu kadar düşürme :F Squid Game ile idare et :A
YOU'dan sonra senin hatrına bakacağız mecburen. Çevre baskısı ağır basıyor her seferinde. :A @Yiğitt izlemediyse bana eşlik etsin, yalnız izlemeye üşeniyorum. :A

Ergenlerin okuldaki maceralarını uzakdoğu dizisine değişeceğimi düşünüyorsan beni hiç tanımamışsın demektir. :A

Birde LGBTQ karakteri vardı sanırım o dizide. Öyle bir söylenti çıkmıştı ama fostur kesin. :A
Hayır ya ilk bölümde bile öyle bişey olmayacaği belliydi. Sanki TR gündemini bilmiyorsun:F

Türkiyede gerçekten öpüşebilecek erkek oyuncu var mı? Ayol demekten öteye gidemeyen karakter zaten olmasın:F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Hayır ya ilk bölümde bile öyle bişey olmayacaği belliydi. Sanki TR gündemini bilmiyorsun:F

Türkiyede gerçekten öpüşebilecek erkek oyuncu var mı? Ayol demekten öteye gidemeyen karakter zaten olmasın:F
Onlar bile yok artık. Koriş'ten sonra tükendiler. :F

Biliyorum ama dalga geçtim işte. Saçma dizinin saçma gündemi. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
YOU'dan sonra senin hatrına bakacağız mecburen. Çevre baskısı ağır basıyor her seferinde. :A @Yiğitt izlemediyse bana eşlik etsin, yalnız izlemeye üşeniyorum. :A
Katılırım size, yarın 2 bölüm izliyoruz o zaman? Squid Game ben daha izleyemedim onu da götürebiliriz. :A

• Harika
Katılırım size, yarın 2 bölüm izliyoruz o zaman? Squid Game ben daha izleyemedim onu da götürebiliriz. :A
Yavaş, yerler yaş. :A

YOU'yu ikişer ikişer izleyeceğiz. SG'ye geçeriz. Yalnız izlemek istemiyordum zaten. İyi oldu bu. :bhr:
------

Yok yok hazırkarar vermişken bu gece squid game başla:A Bi bakmişin yarın bitirmişin:A Bu gece boş bırakmaya gelmez seni:A
Kırk yılda bir senle @Yiğitt'e denk gelmişiz, olmaz. Bu gece burdayız. :A

@Forumdash bize anlat canlı canlı diyordu, diziyi izlerken canlı yayın falan istemesin bizden pek iyi göremedim onu :A
You'nun iki sezon öncesi için diyorum:A @kerem de unutmuş. Sen hazır tüm sezonları izliyon bize de özet geçersin :A
------

Yavaş, yerler yaş. :A

YOU'yu ikişer ikişer izleyeceğiz. SG'ye geçeriz. Yalnız izlemek istemiyordum zaten. İyi oldu bu. :bhr:
------

Kırk yılda bir senle @Yiğitt'e denk gelmişiz, olmaz. Bu gece burdayız. :A
Bi söz vardı hatırlayamadım. Bişey bişey tez zamanda ayrılık getirir. Öyle bişey olmmasın sonrada:F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Kıyamam epey yaşlandı tabii. Nasıl hatırlayacağını şaşırıyor adamcağız. :A @Forumdash
You'nun iki sezon öncesi için diyorum:A @kerem de unutmuş. Sen hazır tüm sezonları izliyon bize de özet geçersin :A
------

Bi söz vardı hatırlayamadım. Bişey bişey tez zamanda ayrılık getirir. Öyle bişey olmmasın sonrada:F
Masumlar Apartmanı izliyorum şu an son bölümü, ondan da özet geçerim isterseniz son bölümleri harika ilk sezon tadında :bhr:

• Güldürdün
Reactions: kerem and Forumdash
Masumlar Apartmanı izliyorum şu an son bölümü, ondan da özet geçerim isterseniz son bölümleri harika ilk sezon tadında :bhr:
Rüya'yı hiç beğenmedim ya. İnci'yi arıyor gözüm lanet olsun. :A İzlemeyi denedim ama 10 dakika sürdü. :A
------

@kerem :A
Gülbenin altını ıslatmasından başka heycanlı sahne yok bu sezon:A
Esat ve annesinin önünde yapmamıştır ya, sonuçta tuvalet çok uzakta değil. :( Kına yapmışlardı en son. Safiye onları eve nasıl aldı merak ediyorum. :A @Yiğitt

Rüya'yı hiç beğenmedim ya. İnci'yi arıyor gözüm lanet olsun. :A İzlemeyi denedim ama 10 dakika sürdü. :A
------

Esat ve annesinin önünde yapmamıştır ya, sonuçta tuvalet çok uzakta değil. :( Kına yapmışlardı en son. Safiye onları eve nasıl aldı merak ediyorum. :A @Yiğitt
İzlemedin mi o bölüm😱 :A

• Güldürdün