12 Ekim 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ada Masalı | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Zor be Selo. Vaktim yok gerçekten. :( Yoksa @Forumdash'ın Squid Game'ini izlerdim (istemeye istemeye). :A

Bu arada Sayın Sanem Cevher'e neden Bahar'ın kıyafetini giydirmişler? Kriz Medyapım'ı da mı vurdu acaba. :A

kadin-dizisi_16_9_1568141687-880x495.jpg
inat damarına........................................... :A

Ceyda yine ceyda gibi oynuyor bence:A Sadece kıyafeti değişmiş o kadar:F

• Güldürdün
Reactions: kerem
inat damarına........................................... :A

Ceyda yine ceyda gibi oynuyor bence:A Sadece kıyafeti değişmiş o kadar:F
Jest ve mimikleri hala aynı farkettim ama fena değildi izlediğim kadarıyla. :A Diziyi izliyor olmana şaşırdım. Yerli dizilerden en son Çukurova'yı takip ediyordun, son güncellemelerinden haberim yok. :A
------

Sen bekle o dizi de YvM gibi 2 alınca gösteririm, biz aşırı iddialı geliyoruz ki zamanında Cansu Dere efsanesine verilen rol şimdi başka bir efsane Hazal Kaya'da. :bhr: Dahasına gerek var mı? :A
Cansu Dere nalaka? :A

Jest ve mimikleri hala aynı farkettim ama fena değildi izlediğim kadarıyla. :A Diziyi izliyor olmana şaşırdım. Yerli dizilerden en son Çukurova'yı takip ediyordun, son güncellemelerinden haberim yok. :A
------

Cansu Dere nalaka? :A
Çukurovayı bıraktım Demir'ciğim ölünce:A

Pazartesim boş (belki 3 krş)
Salı Masumlar Apartmanı (sıkılıyorum artık açık bırakıyorum:A) internetten Evlilik Hakkında Herşey
Çarşamba Sdakatsız (aynen sıkılıyorum)
Perşembe boş (internetten Camdaki Kız)
Cuma/Cmts/Pazar bosbomboş :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Çukurovayı bıraktım Demir'ciğim ölünce:A

Pazartesim boş (belki 3 krş)
Salı Masumlar Apartmanı (sıkılıyorum artık açık bırakıyorum:A) internetten Evlilik Hakkında Herşey
Çarşamba Sdakatsız (aynen sıkılıyorum)
Perşembe boş (internetten Camdaki Kız)
Cuma/Cmts/Pazar bosbomboş :A
Yılın dizisi Yargı'yı izlemiyor musun? 😱

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Şüphen mi vardı:A Ama konunun gençlik dizisi havasında gitmesi hoşuma gitmiyor. Keşke genç kız öleceğine ana yada baba ölseydi onun katili aransaydı:A
Senin hoşuna kalsaydık işimiz olurdu, senaryo harika deniyor. Bu hafta katil de ortaya çıkacağı için reytingler darmaduman olabilir. :Z Ben daha son iki bölümü izleyemedim bu hafta sonu müsait olursam halledeceğim bölümleri.

• İlginç
Reactions: Forumdash
Senin hoşuna kalsaydık işimiz olurdu, senaryo harika deniyor. Bu hafta katil de ortaya çıkacağı için reytingler darmaduman olabilir. :Z Ben daha son iki bölümü izleyemedim bu hafta sonu müsait olursam halledeceğim bölümleri.
İzlemediğin bölümleri mi övüyon:A Aşk 101 2.sezon izledin mi bakim sen:F Katil kimse çıkarsa şaşirma:A Biri bulup çöpe bile atmiş olabilir:A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt