Komik bir durum çünküEp gülersin be @denizz19
Komik bir durum çünküEp gülersin be @denizz19
aynen benim aldığım duyumlara göre özellikle sunni evlerde atv için ve alevi evlerde trt için dernekler kurulmuş ama ateist ve deist tayfayı bir türlü hangi kanala verecekleri çözememişler malum benim ateist bir arkadaşım var her hafta Masumlar Apartmanı izliyor bütün plan suya düşmek üzereReyting denekleri sadece atv ve trt izleyen muhafazakar kesimlerin evine mi kurulmuş yoksa,seküler kesim giderek tv den uzaklaşıyor mu?
İzliyor musun EHHŞ'YİSalı günlerinin sarsılmaz birincisi olan Masumlar Apartmanı'nı tebrik ederim.
Evlilik Hakkında Her Şey beklenen çıkışı yapamasa da iyi oranlar aşmış. Fark-ı Gökçe Eyüboğlu.
Denk geldim, fena değildi ama bu sezon dizi izleyemeyeceğim maalesef.İzliyor musun EHHŞ'Yİ
Yoo gayet de beklenen çıkışı yapmış ne bekliyordun ki. Ayrıca bu başarının kaynağı olan asıl Gökçe'yi görmezden gelerek tıpkı Masumlar'ın çöküşü kadar komik oluyorsun.Salı günlerinin sarsılmaz birincisi olan Masumlar Apartmanı'nı tebrik ederim.
Evlilik Hakkında Her Şey beklenen çıkışı yapamasa da iyi oranlar aşmış. Fark-ı Gökçe Eyüboğlu.
3 tane grupta da zirveyi elinde tutan yapımın çöküşü varsın olsun böyle bir çöküş olsun.Yoo gayet de beklenen çıkışı yapmış ne bekliyordun ki. Ayrıca bu başarının kaynağı olan asıl Gökçe'yi görmezden gelerek tıpkı Masumlar'ın çöküşü kadar komik oluyorsun.
O Gökçe daha portakalda vitaminken diğeri Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü gibi fenomen işlerde rol aldı azıcık objektif olalım lütfen.3 tane grupta da zirveyi elinde tutan yapımın çöküşü varsın olsun böyle bir çöküş olsun.
3 sezon 80 bölümden sonra iyice yolu açılan deneyimli tiyatro oyuncusu yani asıl Gökçe'den bahsediyorum zaten. Avukatlık üstüne o kadar yakışmış ki Ceyda'yı canlandırdığına inanamıyor insan.
En kötü ihtimalle ikiniciyiz. Bizden rahatı mı var. EHHŞ'nin ikinci sezona kalmayacağı belli oldu şimdiden, sen ona yan.O Gökçe daha portakalda vitaminken diğeri Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü gibi fenomen işlerde rol aldı azıcık objektif olalım lütfen.
Üç grupta da zirvedeyse henüz EDHO başlamadığı içindir. Bu sezon o kadar iddialı geliyor ki AB ve ABC'de de 1. olursa hiç şaşırmam yani erken konuşma derim.
Sanem Cevher yaslarda... Süreleri biraz fazla ama haftaya yayarsan hiçbir şey. Akıp gidiyor da zaten.Denk geldim, fena değildi ama bu sezon dizi izleyemeyeceğim maalesef.
Zor be Selo. Vaktim yok gerçekten. Yoksa @Forumdash'ın Squid Game'ini izlerdim (istemeye istemeye).Sanem Cevher yaslarda... Süreleri biraz fazla ama haftaya yayarsan hiçbir şey. Akıp gidiyor da zaten.
Uzayıp böyle rezil olacağına tek sezonluk başarılı bir iş olarak kalır ne olacak ki. Tüm dizilerin K*dın gibi 80 bölüme uzatıp sündürecek hali yok ya.En kötü ihtimalle ikiniciyiz. Bizden rahatı mı var. EHHŞ'nin ikinci sezona kalmayacağı belli oldu şimdiden, sen ona yan.
Neyse artık 2. sezonda yetiş.Zor be Selo. Vaktim yok gerçekten. Yoksa @Forumdash'ın Squid Game'ini izlerdim (istemeye istemeye).
Bu arada Sayın Sanem Cevher'e neden Bahar'ın kıyafetini giydirmişlerdi? Kriz Medyapım'ı da mı vurdu acaba.
Dedi daha ikinci sezonun başında 50. bölüme ulaşan ve tek sezonda 43 bölüm yayınlayan dizinin izleyicisi.Uzayıp böyle rezil olacağına tek sezonluk başarılı bir iş olarak kalır ne olacak ki. Tüm dizilerin K*dın gibi 80 bölüme uzatıp sündürecek hali yok ya.
Mahkum'un sayesinde olacak o.Neyse artık 2. sezonda yetiş.
Yazık artık eski Medyapım yok tabii, İmkansız gelip 10+ reyting alsın da yeni yeni kıyafetler alırlar Sanem'e de.
Sen bekle o dizi de YvM gibi 2 alınca gösteririm, biz aşırı iddialı geliyoruz ki zamanında Cansu Dere efsanesine verilen rol şimdi başka bir efsane Hazal Kaya'da. Dahasına gerek var mı?Dedi daha ikinci sezonun başında 50. bölüme ulaşan ve tek sezonda 43 bölüm yayınlayan dizinin izleyicisi.
------
Mahkum'un sayesinde olacak o.
Aman üzülme bunun için Pek güzel dizi de yok zaten bazıları hariçDenk geldim, fena değildi ama bu sezon dizi izleyemeyeceğim maalesef.