10 dk özet verse bile ben yine baştan sezonu izlerim yormasın kendileriniNetflixin en kötü özelliği önceki bölümleri 1 dakkacık olsun bile özet geçmemesi
10 dk özet verse bile ben yine baştan sezonu izlerim yormasın kendileriniNetflixin en kötü özelliği önceki bölümleri 1 dakkacık olsun bile özet geçmemesi
Masumlar ve Sadakatsiz'i geçen sezon bende çok sıkı takip ediyordum, hatta geçen sezon izlediğim tek yerli dizilerdi. Burada olsaymışsın keşke dedirttin. Şimdi eski tatları yok, insanın yorumlayası gelmiyor.Çukurovayı bıraktım Demir'ciğim ölünce
Pazartesim boş (belki 3 krş)
Salı Masumlar Apartmanı (sıkılıyorum artık açık bırakıyorum) internetten Evlilik Hakkında Herşey
Çarşamba Sdakatsız (aynen sıkılıyorum)
Perşembe boş (internetten Camdaki Kız)
Cuma/Cmts/Pazar bosbomboş
Yaprak Dökümü izle inş10 dk özet verse bile ben yine baştan sezonu izlerim yormasın kendilerini
Bariz düşüş yaşandiği çok belli. Eski heycanı yok malasefMasumlar ve Sadakatsiz'i geçen sezon bende çok sıkı takip ediyordun, hatta geçen sezon izlediğim tek yerli dizilerdi. Burada olsaymışsın keşke dedirttin. Şimdi eski tatları yok, insanın yorumlayası gelmiyor.
Çok yanlış zamanda geri döndüğünü anlamışsındır inş.Yaprak Dökümü izle inş
Bariz düşüş yaşandiği çok belli. Eski heycanı yok malasef
Ben bu zamanda da gelmicektim de senin yuzunden Şuan elimdeki dizileri çıkarıcaktımÇok yanlış zamanda geri döndüğünü anlamışsındır inş.
Çerezlik diziler için bizi ekiyorsun ha? Yazıklar olsun.Ben bu zamanda da gelmicektim de senin yuzunden Şuan elimdeki dizileri çıkarıcaktım
Popüler kültürün külfeti desek daha doğru olur Çerez diyip kücümsemeyelim. Bak sen squid game'e dair bişey bilmiyorsun (genel konu hariç)Çerezlik diziler için bizi ekiyorsun ha? Yazıklar olsun.
Uzakdoğu dizi ve filmlerine hakimimidir biliyorsun. Hiç bilinmeyen dizileri dahi izledim zamanında. İzlesem bile beğenmeyeceğim biliyorum. PR'ın yan etkileri işte.Popüler kültürün külfeti desek daha doğru olur Çerez diyip kücümsemeyelim. Bak sen squid game'e dair bişey bilmiyorsun (genel konu hariç)
İşte en başta senin izlenmen gerek Bizim göremediğimiz yanları söylerdin biz de senin engin ve bilgin sayende PR'in etkisine dalmazdıkUzakdoğu dizi ve filmlerine hakimimidir biliyorsun. Hiç bilinmeyen dizileri dahi izledim zamanında. İzlesem bile beğenmeyeceğim biliyorum. PR'ın yan etkileri işte.
Netflix'te izlenmedik bir şey bırakmamışsındır ki. Listende izlenecek bir şey varsa bu gece başlayabilirim. Biraz vaktim olacak bu hafta sonu.İşte en başta senin izlenmen gerek Bizim göremediğimiz yanları söylerdin biz de senin engin ve bilgin sayende PR'in etkisine dalmazdık
Alice in Borderland vardı onu cıkarcam bu gece ilk 4 izledim squid game'e göre oyunlar daha güzel Hele 3.bölüm süpeerrrrNetflix'te izlenmedik bir şey bırakmamışsındır ki. Listende izlenecek bir şey varsa bu gece başlayabilirim. Biraz vaktim olacak bu hafta sonu.
İzledim.Alice in Borderland vardı onu cıkarcam bu gece ilk 4 izledim squid game'e göre oyunlar daha güzel Hele 3.bölüm süpeerrrr
Evet ben de izlicem yarin akşam Çok hızlı gitme bari 2x2 gidelimİzledim.
You'nun 3. sezonu çıkmış, ona odaklanacağım ben.
E iyi o zaman, gelişinin şerefine sana eşlik edelim. Bende yarına erteleyeyim.Evet ben de izlicem yarin akşam Çok hızlı gitme bari 2x2 gidelim
HarikasınE iyi o zaman, gelişinin şerefine sana eşlik edelim. Bende yarına erteleyeyim.
İki sene beklettiler, pandemiyi bahane ederek.Harikasın
Var mı öyle bişey Ben hiç bişey hatırlamıyorum. @Yiğitt gibi dirayetim de yok 2.sezonu baştan izleyecekİki sene beklettiler, pandemiyi bahane ederek.
Son sezonun özetini izlemek şart oldu.
Youtube'da bir iki video izle her şeyi hatırlarsın.Var mı öyle bişey Ben hiç bişey hatırlamıyorum. @Yiğitt gibi dirayetim de yok 2.sezonu baştan izleyecek
Var mı öyle bişey Ben hiç bişey hatırlamıyorum. @Yiğitt gibi dirayetim de yok 2.sezonu baştan izleyecek
Oturup izleyin baştan tüm bölümleri, zaten ilk sezonun süresi kısaydı 30 dakika ortalama. İkinci sezon bölümleri 50 dakikayı bile bulmuşYoutube'da bir iki video izle her şeyi hatırlarsın.
Ya da sen bize hatırlatma videosu çeksen @keremOturup izleyin baştan tüm bölümleri, zaten ilk sezonun süresi kısaydı 30 dakika ortalama. İkinci sezon bölümleri 50 dakikayı bile bulmuş