12 Ekim 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ada Masalı | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Çukurovayı bıraktım Demir'ciğim ölünce:A

Pazartesim boş (belki 3 krş)
Salı Masumlar Apartmanı (sıkılıyorum artık açık bırakıyorum:A) internetten Evlilik Hakkında Herşey
Çarşamba Sdakatsız (aynen sıkılıyorum)
Perşembe boş (internetten Camdaki Kız)
Cuma/Cmts/Pazar bosbomboş :A
Masumlar ve Sadakatsiz'i geçen sezon bende çok sıkı takip ediyordum, hatta geçen sezon izlediğim tek yerli dizilerdi. Burada olsaymışsın keşke dedirttin. :T: Şimdi eski tatları yok, insanın yorumlayası gelmiyor. :A

• Beğendim
Reactions: Forumdash
10 dk özet verse bile ben yine baştan sezonu izlerim yormasın kendilerini :A
Yaprak Dökümü izle inş :F:F
Masumlar ve Sadakatsiz'i geçen sezon bende çok sıkı takip ediyordun, hatta geçen sezon izlediğim tek yerli dizilerdi. Burada olsaymışsın keşke dedirttin. :T: Şimdi eski tatları yok, insanın yorumlayası gelmiyor. :A
Bariz düşüş yaşandiği çok belli. Eski heycanı yok malasef:(

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Yiğitt and kerem
Popüler kültürün külfeti desek daha doğru olur:A Çerez diyip kücümsemeyelim. Bak sen squid game'e dair bişey bilmiyorsun:A:A (genel konu hariç:A)
Uzakdoğu dizi ve filmlerine hakimimidir biliyorsun. Hiç bilinmeyen dizileri dahi izledim zamanında. :A İzlesem bile beğenmeyeceğim biliyorum. PR'ın yan etkileri işte. :A

• Güldürdün
Uzakdoğu dizi ve filmlerine hakimimidir biliyorsun. Hiç bilinmeyen dizileri dahi izledim zamanında. :A İzlesem bile beğenmeyeceğim biliyorum. PR'ın yan etkileri işte. :A
İşte en başta senin izlenmen gerek :A Bizim göremediğimiz yanları söylerdin biz de senin engin ve bilgin sayende PR'in etkisine dalmazdık:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
İşte en başta senin izlenmen gerek :A Bizim göremediğimiz yanları söylerdin biz de senin engin ve bilgin sayende PR'in etkisine dalmazdık:A
Netflix'te izlenmedik bir şey bırakmamışsındır ki. :A Listende izlenecek bir şey varsa bu gece başlayabilirim. Biraz vaktim olacak bu hafta sonu. :A

• Güldürdün
Netflix'te izlenmedik bir şey bırakmamışsındır ki. :A Listende izlenecek bir şey varsa bu gece başlayabilirim. Biraz vaktim olacak bu hafta sonu. :A
Alice in Borderland vardı onu cıkarcam bu gece:A ilk 4 izledim squid game'e göre oyunlar daha güzel:X Hele 3.bölüm süpeerrrr:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Forumdash