12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Musti çıkmasaydı da durum değişmezdi.Kpa başlar ben oraya kaçar
yalnız kpa başlamadan en sevilen karakterin ölmesi iyi oldu
my de 20 bölümde bir en sevilen karakter gidiyi
82.bölümde pargalı 100.bölümde hürrem 123.bölümde musti bişi olmaz sevilen karakterin çıkmasından

my de 20 bölümde bir en sevilen karakter gidiyi
82.bölümde pargalı 100.bölümde hürrem 123.bölümde musti bişi olmaz sevilen karakterin çıkmasından
Evet ama her sevilen karakterin ölümü etkiliyor diziyi buda bir gerçek eski reytingleri yok

Muhteşem bir bölümdü. İzlerken öyle değişik duygular hissettim ki. Yazanın,oynayanın ve yönetmenin emeğine, ellerine sağlık...

Evet ama her sevilen karakterin ölümü etkiliyor diziyi buda bir gerçek eski reytingleri yok
hiçbir dizinin eski reytingi yok şu an
myyine iyi gidiyi
afk de karakterler çıkınca 9 dan 3 e düştü öbgz de 4 karakter gidince 14 ten 8 e düştü
my de 100-103 bölüm arası 10-12 karakter gitti 10.5-11 den 9-.9.5 a düştü ortalaması

Baya bir beddua küfür okunmuş.
ölmüşün arkasından konuşulmaz. Kaptırmayın kendinizi.

1 Erkek 1 Kadın - Tekrar
Reklam 00.09

Şu Star TV bir garip 1E1K'nın tekrarını yayınlıyor, diziyi niye bitirdin o vakit.

Çarşambalarım boş kaldı.

Aynen kardeşim ben de çok pis beddua ettim valla çok fenayım şu an daha fazla kelimelere dökemeyeceğim..

valla yardır gitsin ben boşaltıyorum biraz twiter birazda faceden dağıttım ortalığı herşey diziden ibaret değil fakat gerçekte yapılmış bir olay olması çook piss koyuyor insana