12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ne gündü yaww Sultan süleymana yaptıkları için allah razı olsun fakat iştee oo son yaptığı kötüü yanii benim denecek laf bulamadığım kısmı :(

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 2.99
2) STAR: 2.13
3) FOX: 2.05

la yalan hepsi inanmayın şu diziye bir tarihçi olarak insan hiç mi merak edip 1 saniye bile olsa izlemez evet merak edip 1 saniye mi bile ayırmıyorum yalan dolanı izleyecek halim yok :D

my en büyük kozunu oynamış ve buna rağmen 13 görememiş twitterda diziyle ilgili bu ana kadar 22 bin twit falan atılmış normalde çarşamba günü 2-3 bin en fazla twit geliyodu yani diyeceğim şu dizi en büyük ve son kozunu oynadı bitmiş okeye dönüyordu zaten :D
yarın 11 i geçer gibi gözüküyo

la yalan hepsi inanmayın şu diziye bir tarihçi olarak insan hiç mi merak edip 1 saniye bile olsa izlemez evet merak edip 1 saniye mi bile ayırmıyorum yalan dolanı izleyecek halim yok :D

my en büyük kozunu oynamış ve buna rağmen 13 görememiş twitterda diziyle ilgili bu ana kadar 22 bin twit falan atılmış normalde çarşamba günü 2-3 bin en fazla twit geliyodu yani diyeceğim şu dizi en büyük ve son kozunu oynadı bitmiş okeye dönüyordu zaten :D
yarın 11 i geçer gibi gözüküyo
twitterla reyting ölçülmiyi panpa öyle olsa sana bir sır vereceğim 20 reytingle birinci olurdu :F ayrıca my de gelen-giden belli değil büyük sorun yaratmaz :)