Az elit ol. "Sit-Com" 😛Ne yapayım dizi "durum komedisi". Şu an gündemdeki bütün konulara kılıf giydirebilirim.
Az elit ol. "Sit-Com" 😛Ne yapayım dizi "durum komedisi". Şu an gündemdeki bütün konulara kılıf giydirebilirim.
Karagül de olay öyküsüNe yapayım dizi "durum komedisi". Şu an gündemdeki bütün konulara kılıf giydirebilirim.
Her fragmanda silahlar, kumalar, tokatlar, konaklar, tezekler, gözyaşları gırla.Karagül de olay öyküsü
elem keder sırası sana gelmişDoğru. Star TV temelinden yansın inşallah. ( Bahane hazır. )
Ben 2 kat elemliyim kuracak yer arıyorum yine.elem keder sırası sana gelmiş
show 1.olunca sana da anlık aşkı gelmiş00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 2.99
2) STAR: 2.13
3) FOX: 2.05
Bugün @xBUGRAx 'in paylaşım günüydü. ( Ben Cumartesi ve Perşembe çalışıyorum konuda. ) o olmayınca pek ilgilenmedim. Yine misafirleri geldi zaar.show 1.olunca sana da anlık aşkı gelmiş
twitterla reyting ölçülmiyi panpa öyle olsa sana bir sır vereceğim 20 reytingle birinci olurdu ayrıca my de gelen-giden belli değil büyük sorun yaratmazla yalan hepsi inanmayın şu diziye bir tarihçi olarak insan hiç mi merak edip 1 saniye bile olsa izlemez evet merak edip 1 saniye mi bile ayırmıyorum yalan dolanı izleyecek halim yok
my en büyük kozunu oynamış ve buna rağmen 13 görememiş twitterda diziyle ilgili bu ana kadar 22 bin twit falan atılmış normalde çarşamba günü 2-3 bin en fazla twit geliyodu yani diyeceğim şu dizi en büyük ve son kozunu oynadı bitmiş okeye dönüyordu zaten
yarın 11 i geçer gibi gözüküyo
Şu misafir işleri bir Cuma'ları olmuyor zaten. O da ayrı bir mesela. 😛Yok ben gittim bu sefer. En çok istediğim günü iki haftadır paylaşamıyorum ben de memnun değilim şartlar.