12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem Karagülle yarıştı bu akşam süre konusunda galiba. :D

Güzel bölüm olmuş galiba ölüm sahnesini kesin izlerim netten. :)

#HesapVerHIRSIZ
#SehzadeMustafayaVeda
#sevgililergününemesajım
#direnAŞKK
#Ummadığın1Anda
BaşbakanSuçÜstüHalkaYakalandı
Hizmetİçin FethiYaşar
YıldıramazFezleke CanımızFedaMemlekete
Biz Atatürkçüyüz
Mehmet Günsür

#SehzadeMustafayaVeda ve Mehamet Günsür TT oldu.

Tüm yorumlar buraya yapılmış affınıza sığınarak ben de buraya yapıyorum ki herkes görsün.. Allah'ım o nasıl bir sahneydi ya yemin ederim uzun süredir bu kadar ağlamamıştım bir an korktum bana bir şey olacak diye. İnşallah cehennemin dibinde yanıyorsundur Kanuni Sultan Süleyman.. Osmanlı'nın en parlak şehzadesini, istikbalini ve en önemlisi oğlunu be oğlunu! Nasıl gözlerinin içine baka baka katledersin be hain adam. Bu ne çekememezliktir, kıskançlıktır. Bir sahte mektup uğruna değdi mi oğluna kıydığın!!

Bu sahne kuşkusuz hayatımda unutamayacağım sahnelerden biri olacak. Gerçekten çok çok etkilendim. Sahnede başta Mehmet Günsür (Şehzade Mustafa) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

Bundan sonra my dönemi benim için bitmiştir. Diziyi izlenilen kılan Mustafa'm vardı o da melek oldu.. Hain katilleri izleyecek halim yok..

Seni gözünden öpüyorum eline sağlık ancak bu kadar güzel anlatabilirdin...gelmiş 60 yaşına halen taht sevdaı allah inansnaın gözünün doyursun boşuna demiyorlar bu dünya kanuni sultan süleymana kalamdı kimseye klmaz..adam dünya kendisine kalacak zannetmiş ne diyim bırakta oğlun gçesin zaten yaşlanmışsın ama ne diyimm iştee benden çok piss dualar aldıı allah sonumu hayır etsin....

#HesapVerHIRSIZ
#SehzadeMustafayaVeda
#sevgililergününemesajım
#direnAŞKK
#Ummadığın1Anda
BaşbakanSuçÜstüHalkaYakalandı
Hizmetİçin FethiYaşar
YıldıramazFezleke CanımızFedaMemlekete
Biz Atatürkçüyüz
Mehmet Günsür

#SehzadeMustafayaVeda ve Mehamet Günsür TT oldu.
17 binden fazla tweet almış :)

Seni gözündne öpüyorum eline sağlık ancak bu kadar güzel anlatabilirdin...gelmiş 60 yaşına halen taht sevdaı allah inansnaın gözünün doyursun boşuna demiyorlar bu dünya kanuni sultan süleymana kalamdı kimseye klmaz..adam dünya kendisine kalacak zannetmiş ne diyim bırakta oğlun gçesin zaten yaşlanmışsın ama ne diyimm iştee benden çok piss dualar aldıı allah sonumu hayır etsin....
Aynen kardeşim ben de çok pis beddua ettim valla çok fenayım şu an daha fazla kelimelere dökemeyeceğim..

10.png

o ka da değil :F

Tarihçiler Kanuni'nin Mustafa'nın cesedini herkese ibret olsun diye sergilettiğini söylüyorlar bakalım o sahne olacak mı haftaya