tns dir ne yapsa yeridirBirde bu bölümüyle bile ab kısmında küçük ağayı geçemiyomuş. gerçi 1 saat 15 dk reklamsız gidişle zor gibi ama
tns dir ne yapsa yeridirBirde bu bölümüyle bile ab kısmında küçük ağayı geçemiyomuş. gerçi 1 saat 15 dk reklamsız gidişle zor gibi ama
@destere izliyomusun Musti'nin ölümünü
hı hı ondan ondangerçeğini bu ka duygusal olduunu sanmiyim
türkiyede bu sahnede halit ergenç gibi oynayabilecek 2.bir isim var mı merak ediyorumHalit Ergenç her zaman iyi zaten ama Mehmet Günsür'de bu bölüm çok iyidi
Nasıl değil oğullarının ölümüne karar verdi mi verdi olay bitmiştir benim için
En iyisini yapmışsın desterehayır hüzünlü bir sahne olacak vede bildiğimiz bir sahne yine adiler kazanacak, izlemedim
dur şimdi konuya fok balıklarını katmahee sen sümbül ağayı kap gül ağayı @xemrexxx kapmış onda geç kaldın )
Mustafa grip olup öldü zaten..Gerçek Kanuni böyle değil bu dizide böyle gösteriliyor malesef
Bende az bişey baktım reklama girdi kötü oldum çok iyi çekmişler sahneyihayır hüzünlü bir sahne olacak vede bildiğimiz bir sahne yine adiler kazanacak, izlemedim
gerçeği bu ka duygusal olsa edirneden çıkmazdı bırak viyanaya gitmeyehı hı ondan ondan
Var, öbgzk bünyesinde ki tüm erkek oyunculartürkiyede bu sahnede halit ergenç gibi oynayabilecek 2.bir isim var mı merak ediyorum
Halit Ergenç gerçekten çok başarılı bir oyuncu her rolde devleşiyortürkiyede bu sahnede halit ergenç gibi oynayabilecek 2.bir isim var mı merak ediyorum
kaale almıyorum şu anVar, öbgzk bünyesinde ki tüm erkek oyuncular
bu akşam kurt seyit ve şura,mehmet günsutr ve halit ergenç in yeraldığı reklamlar coştuMuhteşem Yüzyıl reklam dönüşü 23:49
Bu arada star iyi tanıtım yaptı.