12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Tüm yorumlar buraya yapılmış affınıza sığınarak ben de buraya yapıyorum ki herkes görsün.. Allah'ım o nasıl bir sahneydi ya yemin ederim uzun süredir bu kadar ağlamamıştım bir an korktum bana bir şey olacak diye. İnşallah cehennemin dibinde yanıyorsundur Kanuni Sultan Süleyman.. Osmanlı'nın en parlak şehzadesini, istikbalini ve en önemlisi oğlunu be oğlunu! Nasıl gözlerinin içine baka baka katledersin be hain adam. Bu ne çekememezliktir, kıskançlıktır. Bir sahte mektup uğruna değdi mi oğluna kıydığın!!

Bu sahne kuşkusuz hayatımda unutamayacağım sahnelerden biri olacak. Gerçekten çok çok etkilendim. Sahnede başta Mehmet Günsür (Şehzade Mustafa) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

Bundan sonra my dönemi benim için bitmiştir. Diziyi izlenilen kılan Mustafa'm vardı o da melek oldu.. Hain katilleri izleyecek halim yok..

Yalnız bela okuma bence:)
O dönemi kimse bilemez ne de olsa 500 yıl önce olan olay mustafanın içini kimse bilemez yada kanuninin belkide gerçektir....
Biz sadece anlatılanlara inanıyoruz ama kanuniye belkide yapılmıştır bazı şeyler

Mustafa grip olup öldü zaten.. :) :)
Gripten öldü demiyorum Yavuz Sultan Selim Kanuninin babası babasının yerine geçmiş yeniçerilerin sayesinde o günden sonra yeniçeriler bir padişah indirip yene padişah getirtebilecek güçlerinin olduğunu anlayınca Kanuniden bundan korkup oğlunun tahtını ele geçireceğini düşünmüş sonra istemeye istemeye oğlunu öldürtmüş bizim tarihçi dedi bugün my ye laflar atarak :D Tam anlatamadım ama neyse yani Kanuninin suçu yok.

Yalnız bela okuma bence:)
O dönemi kimse bilemez ne de olsa 500 yıl önce olan olay mustafanın içini kimse bilemez yada kanuninin belkide gerçektir....
Biz sadece anlatılanlara inanıyoruz ama kanuniye belkide yapılmıştır bazı şeyler
Sen dün Kanal D'ye binbir bela okurken iyiydi. :)))) Sakın üstüme gelme kalbini kırarım.

Gripten öldü demiyorum Yavuz Sultan Selim Kanuninin babası babasının yerine geçmiş yeniçerilerin sayesinde o günden sonra yeniçeriler bir padişah indirip yene padişah getirtebilecek güçlerinin olduğunu anlayınca Kanuniden bundan korkup oğlunun tahtını ele geçireceğini düşünmüş sonra istemeye istemeye oğlunu öldürtmüş bizim tarihçi dedi bugün my ye laflar atarak :D Tam anlatamadım ama neyse yani Kanuninin suçu yok.
illumeemati adına 😱