ben zaten genel olarak dedim reyiz sakintwitterla reyting ölçülmiyi panpa öyle olsa sana bir sır vereceğim 20 reytingle birinci olurdu ayrıca my de gelen-giden belli değil büyük sorun yaratmaz
ben zaten genel olarak dedim reyiz sakintwitterla reyting ölçülmiyi panpa öyle olsa sana bir sır vereceğim 20 reytingle birinci olurdu ayrıca my de gelen-giden belli değil büyük sorun yaratmaz
sakinim ben panpa sonunda tuttuğum taraf kesin zaferi kazandı bu akşam aşırı da mutluyum ama çaktırmıyorum nolur nolmazben zaten genel olarak dedim reyiz sakin
hangi taraf reyiz açık konuşalımsakinim ben panpa sonunda tuttuğum taraf kesin zaferi kazandı bu akşam aşırı da mutluyum ama çaktırmıyorum nolur nolmaz
tabi ki de kalitenin sembolü hürrem sultan tarafıhangi taraf reyiz açık konuşalım
Şu misafir işleri bir Cuma'ları olmuyor zaten. O da ayrı bir mesela. 😛
o sana göre öyle reyiztabi ki de kalitenin sembolü hürrem sultan tarafı
tarihe göre öyle mecbur diziye göre de öyleo sana göre öyle reyiz
Son günlerde dikkatimi çekti Emre'ye reyiz diye hitap ediyorsun.o sana göre öyle reyiz
tarihe göre mitarihe göre öyle mecbur diziye göre de öyle
kafana göre kardaş kafama göreSon günlerde dikkatimi çekti Emre'ye reyiz diye hitap ediyorsun.
tarihteki 130 yıl sonra padişaha nikah kıydırmış mı kıydırmış bu kadarı bnm için yeterli dedikodu kısmı ile ilgilenmiyorumtarihe göre mi
kafana göre kardaş kafama göre
Ç.d yeni bölümü geçmi başladı bugün ?Çocuklar Duymasın tekrarı bile iyi gidiyor Çarşamba ne günmüş be.
Ç.d yeni bölümü geçmi başladı bugün ?
2 tane yeni bölüm üst üste mi 😱Yok bugün iki bölüm yayınlanıyor peş peşe.
2 tane yeni bölüm üst üste mi 😱
Yarın peki yayınlancakmı yeni bölüm ilginçmiş gerçekten )Evet. 2. yayınlanan çok iyi gidiyor geçen hafta AB'de 7. oldu.
Fox'uma laf yokfark-ı mint
fark-ı mint