ben zaten genel olarak dedim reyiz sakintwitterla reyting ölçülmiyi panpa öyle olsa sana bir sır vereceğim 20 reytingle birinci olurduayrıca my de gelen-giden belli değil büyük sorun yaratmaz
![]()
ben zaten genel olarak dedim reyiz sakintwitterla reyting ölçülmiyi panpa öyle olsa sana bir sır vereceğim 20 reytingle birinci olurduayrıca my de gelen-giden belli değil büyük sorun yaratmaz
![]()
sakinim ben panpaben zaten genel olarak dedim reyiz sakin![]()
hangi taraf reyiz açık konuşalımsakinim ben panpasonunda tuttuğum taraf kesin zaferi kazandı bu akşam aşırı da mutluyum ama çaktırmıyorum nolur nolmaz
![]()
tabi ki de kalitenin sembolü hürrem sultan tarafıhangi taraf reyiz açık konuşalım![]()
Şu misafir işleri bir Cuma'ları olmuyor zaten.O da ayrı bir mesela. 😛
o sana göre öyle reyiztabi ki de kalitenin sembolü hürrem sultan tarafı![]()
tarihe göre öyle mecbur diziye göre de öyleo sana göre öyle reyiz![]()
Son günlerde dikkatimi çekti Emre'ye reyiz diye hitap ediyorsun.o sana göre öyle reyiz![]()
tarihe göre mitarihe göre öyle mecbur diziye göre de öyle![]()
kafana göre kardaş kafama göreSon günlerde dikkatimi çekti Emre'ye reyiz diye hitap ediyorsun.![]()
tarihteki 130 yıl sonra padişaha nikah kıydırmış mı kıydırmış bu kadarı bnm için yeterli dedikodu kısmı ile ilgilenmiyorumtarihe göre mi
kafana göre kardaş kafama göre![]()
Ç.d yeni bölümü geçmi başladı bugün ?Çocuklar Duymasın tekrarı bile iyi gidiyor Çarşamba ne günmüş be.![]()
Ç.d yeni bölümü geçmi başladı bugün ?
2 tane yeni bölüm üst üste mi 😱Yok bugün iki bölüm yayınlanıyor peş peşe.![]()
2 tane yeni bölüm üst üste mi 😱
Yarın peki yayınlancakmı yeni bölüm ilginçmiş gerçekten )Evet.2. yayınlanan çok iyi gidiyor geçen hafta AB'de 7. oldu.
Fox'uma laf yokfark-ı mint![]()