- Reaksiyon puanı
- 113,186
- Puanı
- 1,060
Konusunu biliyorum çünkü ve sarmıyor beni
Daha önce aynı muhabbeti yaptık sanki.
Alev Alev içinde aynısı geçerli.
@alperuz değil mi bu? Ne işi var onun orada? 😳
Daha önce aynı muhabbeti yaptık sanki.
Alev Alev içinde aynısı geçerli.
Hadı hayırlısı, bol şans diliyorum kendine. Foruma ara verecek kadar iyi notlar alır umarım.Size çok selamı var, vizeleri bitince dönecekmiş. Bu ara çok yoğunmuş @Aserat
30 tane aktif olmayan eski üye biliyorsun demek ki
20 kişiyi rahat sayarım, sayarız.30 tane aktif olmayan eski üye biliyorsun demek ki
MS zamanı senin açından canlanır belki yine ortam
@Forumdash bu ara gelebilir bak. Kasım bitmeden bekliyorum Bir Zamanlar Çukurova şov yapıyor ve onunla yorumlamayı özledim
Ne sözü?20 kişiyi rahat sayarım, sayarız.
Baksana şunun şurasında kaç kişiyiz ki, ben bile yeni geldim zaten. MS'nin durumu belirsiz şuan, onun yerine BŞB de başlayabilir. @Forumdash 4 gözle beklediğim isimlerden zaten, gitmeden bana benden habersiz söz verdirtmiş. Bende sözümü tutacağım hayırlısıyla.
O geri gelince benle @Çiğdem burada olmalıyız diye söz verdirtmiş. Son zamanlarda baya sıkı fıkı olduk ben gidince üzüldü ama o da gideceği için bu sefer ben onu bekleyecektim.Ne sözü?
Ayda yılda ilkkez belki MS'de yarışmacı olurum dedim, o da belirsiz demek ben de kararsızdım.
Ben de @Forumdash 'a arada Hande Yener ile ilgili raporlar verecektim ama ilk haftadan sonra bıraktım
En kısa zamanda kavuşursunuz umarımO geri gelince benle @Çiğdem burada olmalıyız diye söz verdirtmiş. Son zamanlarda baya sıkı fıkı olduk ben gidince üzüldü ama o da gideceği için bu sefer ben onu bekleyecektim.
O zaman BŞB'de yarışmacı olursun, sorun değil o.