Ne işler çeviriyorsun yine Hainli Fedai. @MasacRENe oldu körlok..
Ne işler çeviriyorsun yine Hainli Fedai. @MasacRENe oldu körlok..
O dizi düştü düşeceği kadarSadakatsiz birinci olması şaşırtmadı beklenen sahnesi vardı ve Kuruluş Osman'da maçtan illaki etkilenecekti.
Sadakatsiz'in dünkü bölümünün şov yapacağı belliydi.. Muhteşem reytingler almış..
Kurtlar Vadisi ve Ezel'den başka bir şey izlemeyen adamın geldiği hale bak...Ahahahahaha yapma...
@conino neden dislike attın gerçekler bundanbekliyordum düşmesini her hafta düşüşte dizi 4 bandının altına düşmüş haftaya 3.5 3 bandını görürse şutlar fox
Büyük bir istekle bitmesini istiyorsun o yüzden@conino neden dislike attın gerçekler bundan
Günümüz kalsın başarılıyız derler şimdi de gün değişikliği isterler Fox'un da çok boş günü varSÇK batışa devam ediyor. Üstelik bunun uğruna günü değişen Öğretmen son bölümüyle AB'de daha fazla reyting almıştı (ki bu hafta da alabilir çünkü fragman izlenmesi 1 milyonu geçti). Fanlar şimdiden gün değişsin diye sızlanmaya başlamış ama değişse bile en fazla yıl sonunu görecek gibi. Demek ki rakipsiz boşluk reytingleriyle hareket edince sonuç böyle oluyormuş hayrını görsünler şimdi.
Güldür Güldür salı kalsa 4+ alabilirdi ama bu haliyle de dolu güne rağmen fena değil.
Pek ilgimi çeken bir dizi olmasa da 90-100 dakikayla bu reytingleri alıp sektöre ders veren Sadakatsiz'e tebrikler. 👏
Kuruluş Osman'ın hâlâ büyük bir kitlesi var bir çok diziden de iyi alıyor ama arada bir ikinci olsunlar sonra uçuyorlar sezon başı 15 - 20 reyting yazan vardı alamaz diyince linç yemiştim yorumlarda InstagramdaO dizi düştü düşeceği kadar
Benim dememe gerek yok reytingler ortadaBüyük bir istekle bitmesini istiyorsun o yüzden
Twitter hesabım yok ki. Sen ulaşamaz mısın?
Benimki de askıya alınmıştı o günden sonra yeni hesap açmadım. @xBUGRAx konuşuyordu o yazsın.
Söyle gelsin özledik onu.Bizim iletişimimiz var.Geçen ay forum muhabbeti geçmişti. Bir süre sonra dönerim demişti. Sonrasında konuşmadık forumu ama dizileri ara sıra çekiştiriyoruz
Dizi izlemek suç mu kardeşim.. @MasacRE
Hainli Fedai çok değişti sen burada yokken yoldaşım, Bir Zamanlar Çukurova isimli diziyi de izliyor kendisi.Kurtlar Vadisi ve Ezel'den başka bir şey izlemeyen adamın geldiği hale bak...
Size çok selamı var, vizeleri bitince dönecekmiş. Bu ara çok yoğunmuş @AseratSöyle gelsin özledik onu.
Masa sahnesinden dolayı Sadakatsiz izledim (ilk kez) ama devam etmem diziye.