kayıp şehirin kadrosu pek olmamış gibi konusu iyi sayılır ama dila hanımda ali kaptan var kaçmaz)
takas yeri değil ama özel mesaj kutun dolu. Yöneticilerle konuş boşaltsınlar istersen. Mesaj yazamıyorum
evet onda da kaptan var ama bana nedense kayıp şehir ultura güzel gelmeye başladı , öyle böyle sevdim diziyi bilemezsin bakalım cuma çıktıları nasıl olacak , sence dila hanım kaçla başlar ?
En az 30 dakika sürse iyi olur en fazla da 45 olsa fena olmaz Güzel oluyor bu tip programlar dizi setlerine gidiyorlar, röportaj yapıyorlar, gelecek bölüme dair bilgiler veriyorlar falandaha şimdi bitti dünün reytiglerine baktım 23 dk. sürüyormuş
cuma rekabet çok birinci gelecek dizi 10 üstü zor alır gibi ama bakalım ne olacak bence dila hanım ilk sırayı alır ..
Bakalım muhteşem yarın kaç alacak bence 10.12 arası
takas muhteşemi izliyor musun
bence hemen alamaz çünkü afk zirvede olur.. dizi çok kötü olmuş ama 2. yada 3. olması için 1 yada 2 ay gibi bir sürenin geçmesi lazım gibi bence, dila hanım totelde yüksek reyting alabilir ama ab dizisi gibi değil pek.
Ozana mesaj atta söyle istersen. Ben söyledim ama sen söylersen daha iyi olurRevan sakın hepsini silmesinler son gelen 30 mesajı silsinler
Yeni Sezon olduğu için Total 11, Ab 12 alır, 16 fazla biraz.total 13 ab 16 alır..
yok aga hayatta izlemem işim olmaz
Bence 12 yi geçemez
Yeni Sezon olduğu için Total 11, Ab 12 alır, 16 fazla biraz.
Yeni Sezon olduğu için Total 11, Ab 12 alır, 16 fazla biraz.