Maçı izleyen onu da izleyecek değilŞuan Star'da En Güzel Bölüm'ün tekrarı var maç sonrası yayınlandığı için üst sıralarda yer alacaktır bence
Maçı izleyen onu da izleyecek değilŞuan Star'da En Güzel Bölüm'ün tekrarı var maç sonrası yayınlandığı için üst sıralarda yer alacaktır bence
son yaz la babalar ve evlatlara bakarım iyi değilse öbgz ye devam ederim cuma dila hanımı izlerim kayıp şehiri izlemem
pazarteside karadayı yı izlerim..
Maçı izleyen onu da izleyecek değil
takas reyting sayfasında pek göremiyorduk seni bugün ne iş ful buradasın en yakın arkadaşların gittiği için mi ?
ortak günümüz pazrtesi o zamn
Fark etmedim mobil olduğunu, AlemTo gitti diye biliyorumne alaka? Mobilden giriyorum ayrıca kimse bi yere gitmedi
Ben artık Hayata Gülümseye değil Gerçek Kesit programına benzetiyorum
öyle bir geçer zaman kinin tekrarı çok iyi gidiyo kanal d sevdi bu yöntemi , umarım bu sonuncu olur haftaya olmaz.
Star bu işten gerçekten hiç anlamıyor. Hayata Gülümse gibi her yere sıkıştırmanın alemi yok. Normal günlük bir program. 5 reyting beklemiyorsun ya sabah yayınından. Koyaydılar bi Sudan Bıkıp Çıkmış Balıkları. İzlenirdi ne güzel. Belki reytinglere de faydası olurdu
Bir şey soracağım, bu En Güzel Bölüm programı 15 dakika mı sürüyor?