11 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

11 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
afk ilk bölümü 9 aldı ama ,ikinci bölümüyle 6 ya düşecektir . ilk hafta çoğu meraktan izledi rakibide yoktu ..huzur sokağı vardı o da rakipten sayılmaz..

doğru. düşüş yaşayabilir ama bakalım zirveyi bırakacak mı ?? cuma göreceğiz

Perşembe günü dizim yok Veda dizisine bakarım beğenmem kesin ama her dizinin ilk bölümüne şans verilir :)

ben asıl bu sezon vedayı merak ediyorum ne yapacak acaba .. perşembe veda ile vadi başbaşa kaldı ...

ben aslında o kadar merak etmiyorum çünkü veda kvp yu ezicek şüpesiz. :) o yüzden sadece vedanın reytingini merakediyorum.. ama ciddden carsamba ve persembe bu sezon çok zorlu değil.. pzt , salı ve cuma çok çekişmeli olacak.

- - - Ekleme - - -

ben asıl bu sezon vedayı merak ediyorum ne yapacak acaba .. perşembe veda ile vadi başbaşa kaldı ...

ben aslında o kadar merak etmiyorum çünkü veda kvp yu ezicek şüpesiz. :) o yüzden sadece vedanın reytingini merakediyorum.. ama ciddden carsamba ve persembe bu sezon çok zorlu değil.. pzt , salı ve cuma çok çekişmeli olacak.

- - - Ekleme - - -

beren olsa ezer derdimde şimdi şüpheli:))

- - - Ekleme - - -

Ne ezmesinden bahsediyon sen vedanın vadiyi geçmesi cok zor

- - - Ekleme - - -

finalide izledim yazın tekrarları kaçırmadım izlenecek bir dizi benim karakterlerde favorim güney kimse sevmesede:))

Benim aliydi öldü malesef bu bölüm kuzey fena intikam alacak gürcistanda çekildi bu bölüm

Bilgi için teşekkürler Buğra heralde Alemin kıralı iyi giderse Çarşambaya alınacak

beren olsa ezer derdimde şimdi şüpheli:))

o kesin zaten berenin B Sİ 6 ZATEN 2. harfinde direk kvp geçiyoo :))
ben çok şipheli değilim 1 yada 2 olmadı en son 3. bölümünde veda kvp geçer ( ki bence ilk bölümüyle geçicktr..) tabi dizinin gidişhatı da önemli belki dizi soğuk gelir halk beğenmeyip sevmez..