afk ilk bölümü 9 aldı ama ,ikinci bölümüyle 6 ya düşecektir . ilk hafta çoğu meraktan izledi rakibide yoktu ..huzur sokağı vardı o da rakipten sayılmaz..
doğru. düşüş yaşayabilir ama bakalım zirveyi bırakacak mı ?? cuma göreceğiz
afk ilk bölümü 9 aldı ama ,ikinci bölümüyle 6 ya düşecektir . ilk hafta çoğu meraktan izledi rakibide yoktu ..huzur sokağı vardı o da rakipten sayılmaz..
Gel 12 de anlaşalım, 16 çok abartılı olduyeni sezon olsada yüksek alacak çünkü artık hemen hemen herkes tatilden döndü havada yarın istanbulda yağmurlu olacakmış yağmurda yükselir)
doğru. düşüş yaşayabilir ama bakalım zirveyi bırakacak mı ?? cuma göreceğiz
Yarın kuzey reyiz süper bölümle geliyor ali öldü insallah güzel reyting alır
kuzey güney tekrarlarını izledim west süper dizi yeniden tekrarlarına bakacağım... muhteşemden vazgeçmem ama kuzeyide tekrarda olsa izlerim kaliteli dizi..
ben asıl bu sezon vedayı merak ediyorum ne yapacak acaba .. perşembe veda ile vadi başbaşa kaldı ...
ben asıl bu sezon vedayı merak ediyorum ne yapacak acaba .. perşembe veda ile vadi başbaşa kaldı ...
Yarın Atvde pt ne var arkadaşlar
ben aslında o kadar merak etmiyorum çünkü veda kvp yu ezicek şüpesiz. o yüzden sadece vedanın reytingini merakediyorum.. ama ciddden carsamba ve persembe bu sezon çok zorlu değil.. pzt , salı ve cuma çok çekişmeli olacak.
- - - Ekleme - - -
ben aslında o kadar merak etmiyorum çünkü veda kvp yu ezicek şüpesiz. o yüzden sadece vedanın reytingini merakediyorum.. ama ciddden carsamba ve persembe bu sezon çok zorlu değil.. pzt , salı ve cuma çok çekişmeli olacak.
Yayın akışına baktım ama geçen haftanın akışı vardıYarın Atvde pt ne var arkadaşlar
Son sezon finali bölümü süperdi destere cok güzel dizi izlemeye devam et
- - - Ekleme - - -
finalide izledim yazın tekrarları kaçırmadım izlenecek bir dizi benim karakterlerde favorim güney kimse sevmesede)
Nereden baktın?Alemin Kralı ve Huzur Sokağı tekrarları
beren olsa ezer derdimde şimdi şüpheli)
Bizde baktık o kadar insan bize de teşekkür ederBilgi için teşekkürler Buğra heralde Alemin kıralı iyi giderse Çarşambaya alınacak