11 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

11 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Bunu bu sezon her kanal yazıyor nedense dikkat etdiyseniz. Bence çok yanlış. Dizi bittikten sonra tekrarını yayınlıyorlar ama Yeni Bölüm yazıyorlar. Bunu Kremle atv, Suskunlar, Pis yedili, Ustura Kemal ile Show, tam emin değilim ama zaten Fox da yapıyor ki, Fox daha beter. Öğlen yayınlasa bile yazıyor

- - - Ekleme - - -

8-9 arası bir oran alır. AB`de 10a ulaşabilir

aynen dizi 3. bölümü yayınlanıyor yeni dizi yazıyor birde :)

Bunu bu sezon her kanal yazıyor nedense dikkat etdiyseniz. Bence çok yanlış. Dizi bittikten sonra tekrarını yayınlıyorlar ama Yeni Bölüm yazıyorlar. Bunu Kremle atv, Suskunlar, Pis yedili, Ustura Kemal ile Show, tam emin değilim ama zaten Fox da yapıyor ki, Fox daha beter. Öğlen yayınlasa bile yazıyor

- - - Ekleme - - -

aynı gün tekrarını yayınladıklarından yeni bölüm yazmalarında bir sorun yok yarın yayınlasalardı yeni bölüm yazmazlardı

- - - Ekleme - - -

ben bi ara 8 in altına düşüçek sandımm.. ne bu sbt yapar mı yapar :)

takas yeri değil ama özel mesaj kutun dolu. Yöneticilerle konuş boşaltsınlar istersen. Mesaj yazamıyorum :D

sen izledin mi destere öyle bir geçer zaman ki yi ?

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

izledim tabiki başka izleyecek bişey yoktu arada bir maça çevirdim ama diziyi izledim meteyle osman aynı kıza aşık .. bu bölüm güzeldi :)

izledim tabiki başka izleyecek bişey yoktu arada bir maça çevirdim ama diziyi izledim meteyle osman aynı kıza aşık .. bu bölüm güzeldi :)

sevindim.. :) son yaz başladığın da paslaşamıycağız heralde :apthy: salı günleri.. sen heralde kayıp şehiride izlemiyceksin , artık karadayı da olur :)

sevindim.. :) son yaz başladığın da paslaşamıycağız heralde :apthy: salı günleri.. sen heralde kayıp şehiride izlemiyceksin , artık karadayı da olur :)

son yaz la babalar ve evlatlara bakarım iyi değilse öbgz ye devam ederim cuma dila hanımı izlerim kayıp şehiri izlemem

pazarteside karadayı yı izlerim..

Şuan Star'da En Güzel Bölüm'ün tekrarı var maç sonrası yayınlandığı için üst sıralarda yer alacaktır bence :)

en güzel bölümü hayata gülümseye benzetenler var.(ben de benzetiyordum) lütfen bir izleyin çok güzelmiş :) şuan da starda