Haro coşma tamam dizin iyi gidiyorKiraz mevsimi bir kez daha gücünü gösterdi
Kiraz mevsimini küçümseyenler nerdesiniz Sesiniz çıkmıyor hiç
Artık sun önyargılı olmayı bırakalım
Reaksiyonu unutmayiniz 😉Sana göre basit Güllerin Savaşı şuan yayınlanan en AB dizi.
Ben başlamam da sen başla @RevaN 'ın hesabına göre dizi haftalıkta AB'de zirvedeymiş Sen dizinin AB olmadiğini söylüyordun geçen günkiraz mevsimi süper gitmiş qForumdash dizinin buab reytingi karşısında komplo teorilerine başlar @Çiğdem- bence izleme izlersen bırakamazsın sen başrol parlak oğlan çünkü
güllerin savaşı dahada düşer umarım sıkıldık bu dizilerden
fatih harbiye yükselmiş mi bilemedim
arkadaşım hoşgeldin pt 1 e alınmalı cumartesileri
dizi ab değil tabi ki de totali daha yüksekBen başlamam da sen başla @RevaN 'ın hesabına göre dizi haftalıkta AB'de zirvedeymiş Sen dizinin AB olmadiğini söylüyordun geçen gün
Tekrarına bakarım dizinin her zamanki gibi
gunlük reyting demiyorum haftalıkta birinciymiş hacıdizi ab değil tabi ki de totali daha yüksek
tamam olsun bu diziyi ab dizisi ypamiyi kigunlük reyting demiyorum haftalıkta birinciymiş hacı
Sevincindem yerinde duramıyorumHaro coşma tamam dizin iyi gidiyor
Sakin bu hafta baya uçtu dizi beklemiyordum bu kadarınıSevincindem yerinde duramıyorum
Bence send izle gerçekten iyi diziSakin bu hafta baya uçtu dizi beklemiyordum bu kadarını
Bakmışlığım var dizi'ye ama sıkı takipçisi değilimBence send izle gerçekten iyi dizi
@sürgünüm de ızleyecekti galiba
Öykü ve seyma ya Bayılacaksin eliften daha güzel hemdeBakmışlığım var dizi'ye ama sıkı takipçisi değilim
Yeni favorilerimiz çoğaldı @Yakamoz-Asi'in avatarındaki hoş kız oda Medcezir'de oynuyo ama fazla görünmüyor Öykü'de Medcezir'den gelmeÖykü ve seyma ya Bayılacaksin eliften daha güzel hemde
Evet bende çok şaşırdım medcezir de oynamışYeni favorilerimiz çoğaldı @Yakamoz-Asi'in avatarındaki hoş kız oda Medcezir'de oynuyo ama fazla görünmüyor Öykü'de Medcezir'den gelme
Biliyorum hatta diziyi bende kötülemiştim baya bi hemde şimdi çok pişmanımKiraz Mevisimi dizisinin haberini ilk ben yapmıştım, bu nasıl isim dediler kimse tutmaz demişti. @Harunnn60