11 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kiraz mevsimini izlemediğim için atamı ediyorum diye düşünmeye başladım çünkü ben kavak yellerinin çok sıkı bir fanıydım bu dizide kavak yelleri tadında geçiyor sanırım
bölümlerde henüz azken netten başlayıp baksammı acaba ilk bölüme bakıp beğenirsem takip edebilirim belki 🙂🙂🙂
Bak tabi super dizi :)

şaka gibi reytingler :d demek isterdim ama dün harbiden hiçbişey yok tv yi açtım neyi açacağımı şaşırdım 23 e kadar izleyecek bişey bulamadım Allah tan beyaz futbol var da onu izliyoruz geçte olsa :D

bu şefkat tepe dizisi ne zaman başlıyo bence hiçzahmet etmesinler direk yayından kaldırsınlar :D
kiraz mevsimi çok iyi gitmiş 9 u da geçmiş
diğerleri vasat

Bu Tarz Benim çok iyi oranlar almış, tebrik ederim. Dün gerçekten heyecanlı bir eleme gecesi olmuştu, buda reytinglerle olumlu olarak yansımış. :) Sara gitti. :(

Kiraz Mevsimi süper gitmiş. :Z Hem de Sinan Akçıl'a rağmen. :F Dizi çok iyi gidiyor gerçekten. Dün akşamki bölüm de çok iyiydi. :D Tebrikler. :D

Güllerin Savaşı da iyi gitmiş özellikle AB ve ABC1'de çok iyi oranlar almış. Onu da biraz izledim bölüm sonlara doğru çok iyiydi. :D Tebrikler. :D

Arkadaşım Hoşgeldin düşük başlamış ama yükseleceğini düşünüyorum. :D Keşke başka bir günde olsaydı.

Sil Baştan, Fatih Harbiye, Bugünün Saraylısı kötü gitmiş.

Hayat Ağacı yeni gününde de tutunamamış. Çok kaliteli bir dizi...

Bu Tarz Benim iyi oranlar almış tebikler.

Aşkın Mevsimi süper gitmiş
Güllerin savaşıda çok iyi ab de :)
sil baştan berbat

ilk bölüme bakıcam beğenirsem yeni bölüme kadar bitiririm bölümlerini🙂🙂
yav yok ne güzeli bu oranlara aldanma denekleri kimlerden seçmişlerse şaka gibi :D bildiğin ergen grubuna hitap eden bi dizi senaryoyu görsen bu dizi mi bu oranı alıyor dersen hiç zamanını harcama bile derim sana :D

yav yok ne güzeli bu oranlara aldanma denekleri kimlerden seçmişlerse şaka gibi :D bildiğin ergen grubuna hitap eden bi dizi senaryoyu görsen bu dizi mi bu oranı alıyor dersen hiç zamanını harcama bile derim sana :D
tanıtımlardan zaten ilgimi çekmemişti ben türk dizilerinden aksionu tercih ediyorum
ama kavak yelelrinide zamanında izlemiştim kiraz mevsimide bu oranları aldıkça acaba baksammı diyorum tamamen reytinglerden dolayı öyle bir düşünce oluştu bende ama zevkime uygun bir dizi değil 🙂🙂

Kiraz Mevsimi beni sasirtti, rekor oranlar almis tebrikler.
YST 4+ alarak fena degil, bugun zirvede yer alabilir.
Bugunun Saraylisi guzel dizi ama iyi gitmiyo maalesef. 🙁
BBEB iyi baslamis, bakalim bugun ne yapacak

Kiraz Mevsimi'ne tebrikler tüm gruplarda uçmuş resmen. :)

Güllerin Savaşı ab ve abc1'de 6 reytingi geçmiş yine tebrik ederim başarılı gidiyor dizim. :)

Arkadaşım Hoşgeldin çok düşük başlamış beklemiyordum cidden. Bu reytingleri gören Kanal D gün ya da saat değişikliğine giderse şaşırmam.

Bugünün Saraylısı biraz toparlanmış gibi ama hala yetersiz oranları.

Fatih Harbiye de düşük İrem Derici de çare olamamış diziye. :):)

Sil Baştan'a yol göründü artık kötü gitmiş baya.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi iyi gitmiş tebrik ederim. :)

36HAYAT YOLUNDA (TKR-GECE)KANAL D00:00:0000:00:001.218.25

Gece tekrarı çok iyi gitmiş ab'de. :)

Kiraz Mevsimi harika gidiyor. Arada rastladığım kadarıyla başarıyı hakeden bir dizi. :)

Güllerin Savaşı'nın durumu da gayet iyi.

Arkadaşım Hoşgeldin ilk bölüm itibariyle hayal kırıklığı. Kiraz Mevsimi ile büyük oranda çakışması olumsuz olsa gerek.

Yetenek Sizsiniz Türkiye belli bir istikrarı yakaladı az az üzerine koyarak devam ediyor sanırım, Acun memnun olsa gerek. Zamanla yükselebilir biraz daha. :)

Sil Baştan gidici gibi gözüküyor. :)
Sizinkiler izliyomu hala diziyi ? :D

Arkadaşım Hoşgeldin beklediğimden düşük başlamış
Güllerin Savaşı gayet iyi gidiyor
Yetenek Sizsiniz Türkiye fena gitmiyor
Sil Baştan,Fatih Harbiye,Bugünün Saraylısı çok kötü gitmişler

kiraz mevsimini izlemediğim için atamı ediyorum diye düşünmeye başladım çünkü ben kavak yellerinin çok sıkı bir fanıydım bu dizide kavak yelleri tadında geçiyor sanırım
bölümlerde henüz azken netten başlayıp baksammı acaba ilk bölüme bakıp beğenirsem takip edebilirim belki 🙂🙂🙂
İkinci bölümden başla ilk bölüm kötü ve alakasız diziyle

Arkadaşım hoş geldinin reytingine bakarak bu sene uçuk komedi programların reytingi olmayacağı açık. Bir erkek bur kadın da ve güldür guldurde yüksek reyting almayor bu durumda yalan dünya da yüksek AB reytingi alamayacak gibi

Kiraz Mevsimi süper gitmiş. Tebrikler.

Arkadaşım Hoşgeldin'in haftaiçi daha iyi iş yapcağını bildiği halde Kanal D neden cumartesi, üstelik 23.00 gibi bir saat seçti anlamak mümkün değil. Geçen sezon Perşembe günlerini kurtaran bu program değil miydi? Pazartesi tekrrları bile geçtiğimiz sezon bay ilgi çekiyordu. Tamam şu an perşembeye Vadi geldi ama diğer günlerden birine gönderilebilirdi. Yanlış bir karar verdi. Bu yüzden pek parlak başlayamamış program.

Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısı uzatmaları oynuyor.

Hayat Ağacı çok iyi bir dizi, ama yeni günü de diziyi kurtaramayacak gibi.

Bu Tarz Benim oldukça yükselmiş. 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk hamilelik senryosuyla oldukça eğlenceli ilerliyor. Perşembe günü gayet iyi gidiyordu. Cuma akşamı da 2.70 lerde oranlar almıştı. Cumartesi diziye pek uğurlu gelmemiş.

Kiraz Mevsimi'ne tebrikler tüm gruplarda uçmuş resmen. :)

Güllerin Savaşı ab ve abc1'de 6 reytingi geçmiş yine tebrik ederim başarılı gidiyor dizim. :)

Arkadaşım Hoşgeldin çok düşük başlamış beklemiyordum cidden. Bu reytingleri gören Kanal D gün ya da saat değişikliğine giderse şaşırmam.

Bugünün Saraylısı biraz toparlanmış gibi ama hala yetersiz oranları.

Fatih Harbiye de düşük İrem Derici de çare olamamış diziye. :):)

Sil Baştan'a yol göründü artık kötü gitmiş baya.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi iyi gitmiş tebrik ederim. :)

36HAYAT YOLUNDA (TKR-GECE)KANAL D00:00:0000:00:001.218.25
Gece tekrarı çok iyi gitmiş ab'de. :)

Başlangıç bitiş saati ne öyle o dizinin.:F

tanıtımlardan zaten ilgimi çekmemişti ben türk dizilerinden aksionu tercih ediyorum
ama kavak yelelrinide zamanında izlemiştim kiraz mevsimide bu oranları aldıkça acaba baksammı diyorum tamamen reytinglerden dolayı öyle bir düşünce oluştu bende ama zevkime uygun bir dizi değil 🙂🙂
Izle bence ilk bolumunu beğenmezsen birakirsin ama bi dene 😉 😉

kiraz mevsimi süper gitmiş :X qForumdash dizinin buab reytingi karşısında komplo teorilerine başlar:F @Çiğdem- bence izleme izlersen bırakamazsın sen başrol parlak oğlan çünkü:F

güllerin savaşı dahada düşer umarım sıkıldık bu dizilerden
fatih harbiye yükselmiş mi bilemedim
arkadaşım hoşgeldin pt 1 e alınmalı cumartesileri