11 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlangıç bitiş saati ne öyle o dizinin.:F
Saatlerde hata var Arkadaşım Hoşgeldin 1 gibi bitti sonra direkt Hayat Yolunda başladı. :)

kiraz mevsimi süper gitmiş :X qForumdash dizinin buab reytingi karşısında komplo teorilerine başlar:F @Çiğdem- bence izleme izlersen bırakamazsın sen başrol parlak oğlan çünkü:F

güllerin savaşı dahada düşer umarım sıkıldık bu dizilerden
fatih harbiye yükselmiş mi bilemedim
arkadaşım hoşgeldin pt 1 e alınmalı cumartesileri
Kendi adına konuş. :)

Ayrıca dizi düşüşte değil ki ab'de hep 6 alıyor zaten. :):)

Saatlerde hata var Arkadaşım Hoşgeldin 1 gibi bitti sonra direkt Hayat Yolunda başladı. :)

Kendi adına konuş. :)

Ayrıca dizi düşüşte değil ki ab'de hep 6 alıyor zaten. :):)
ben ab grubu adına konuşurum :F

bnm fikrim zaten beni bağlar sana noliyi :F med yapım ya da ondan çoğalanalr sürekli fakir-zengin dizileri ile ekranı kirletiyor artı kfarklı şeyler istiyiz

ben ab grubu adına konuşurum :F

bnm fikrim zaten beni bağlar sana noliyi :F med yapım ya da ondan çoğalanalr sürekli fakir-zengin dizileri ile ekranı kirletiyor artı kfarklı şeyler istiyiz
Dizi günün en ağır ab işi yani en kalitelisi. :)))))))

"Sıkıldık" dedik de o bakımdan dedim "sıkıldım" diyebilirdin dizinin kitlesi diziyi severek izliyor. :)

kiraz mevsimi süper gitmiş :X qForumdash dizinin buab reytingi karşısında komplo teorilerine başlar:F @Çiğdem- bence izleme izlersen bırakamazsın sen başrol parlak oğlan çünkü:F

güllerin savaşı dahada düşer umarım sıkıldık bu dizilerden
fatih harbiye yükselmiş mi bilemedim
arkadaşım hoşgeldin pt 1 e alınmalı cumartesileri
Yav bu ne taraflı yorum arkadaş :D

Yav bu ne taraflı yorum arkadaş :D
nesi taraflı dizilerinin konusu hep bu değil mi :F

Dizi günün en ağır ab işi yani en kalitelisi. :)))))))

"Sıkıldık" dedik de o bakımdan dedim "sıkıldım" diyebilirdin dizinin kitlesi diziyi severek izliyor. :)
ne var bunda ab olması çok normal 1-rakipleri hep total 2-ab grubu kadınların elinde bu dizi de domestik kadın dizisi :X

nesi taraflı dizilerinin konusu hep bu değil mi :F

ne var bunda ab olması çok normal 1-rakipleri hep total 2-ab grubu kadınların elinde bu dizi de domestik kadın dizisi :X
Medyapım'a ön yargından dolayı diziyi izlemeden olumsuz yorumlar yapıyorsun. İzlesen çok seversin aslında. Canan Ergüder dünkü bölümde Hürrem'le yarışırdı entrika konusunda. :A Medyapım'ı beğenmeyen @yakup09 da beğeniyor diziyi mesela. :D

Yok artık ne boşluğu bir sürü rakip var karşısında. :D
hepsi total lo :F bak karadayı o ses ve reaksiyon gelince nasıl düştü :A

Medyapım'a ön yargından dolayı diziyi izlemeden olumsuz yorumlar yapıyorsun. İzlesen çok seversin aslında. Canan Ergüder dünkü bölümde Hürrem'le yarışırdı entrika konusunda. :A Medyapım'ı beğenmeyen @yakup09 da beğeniyor diziyi mesela. :D
o kanal d de diye beğeniyordur :F
canan ergüder iyi oyuncudur onun dışında dizinin iyi bir yanı yok :X

Bugünün Saraylısı AB idi hatta sen izliyordun sanırım. :D Fatih Harbiye bazen AB bazen total, Sil Baştan onu ne dizisi bende anlamadım :F

Bugünün Saraylısı AB idi hatta sen izliyordun sanırım. :D Fatih Harbiye bazen AB bazen total, Sil Baştan onu ne dizisi bende anlamadım :F
bs artık izlemiyim :X zaten ab olsa da en fazla 0.30 yüksek ab si :D fati harbiye kiraz mevsimi ile aynı kitlesi ab olması zor :X kanal d farkıyla a oluyor senin dizi :F

Yok artık şu an Kanal D'nin en büyük düşmanı kendisi. :F

Oyunculara takılma bu dizinin senaryosu 10 numara. :)