HS'ına baktımda müzikleri harikaydı ilk bölümünü yakalasaydım kesin başlarmışım.YD bitince Huzur Sokağı'na baktim son sahnede Feyza çok kötü göründü gözüme![]()
Geçen sene cumanın en iyiysi ilk 5-6 bölüm sonrasında vıcık vıcık aşk öyküsüyle sıradanlaştiHS'ına baktımda müzikleri harikaydı ilk bölümünü yakalasaydım kesin başlarmışım.
Maç düşük mü gidiyor.![]()
Başladım mı devamı gelecek ! Benim dizi felsefem.Geçen sene cumanın en iyiysi ilk 5-6 bölüm sonrasında vıcık vıcık aşk öyküsüyle sıradanlaştiilk 5 bölümü izle isteersen
![]()
Hemen hemen aynı kafadayım ama türk yapımı dizileri hiç sonradan izlemem. Ancak tv'den izlerim ortasından bodoslama izlemeye başlarimBaşladım mı devamı gelecek ! Benim dizi felsefem.![]()
Ben anlamıom öyle işte 1. bölümden "Dizimizi izleyen herkese teşekkürler" diyen bölüm yani finale kadar bırakmam tabii istisnalar da var. Bkz : GB.Hemen hemen aynı kafadayım ama türk yapımı dizileri hiç sonradan izlemem. Ancak tv'den izlerim ortasından bodoslama izlemeye başlarim![]()
Ben anlamıom öyle işte 1. bölümden "Dizimizi izleyen herkese teşekkürler" diyen bölüm yani finale kadar bırakmam tabii istisnalar da var. Bkz : GB.![]()
Yine parça parça izliyorumda sıktı beni.Onu niye bıraktın?