HS'ına baktımda müzikleri harikaydı ilk bölümünü yakalasaydım kesin başlarmışım.YD bitince Huzur Sokağı'na baktim son sahnede Feyza çok kötü göründü gözüme
Geçen sene cumanın en iyiysi ilk 5-6 bölüm sonrasında vıcık vıcık aşk öyküsüyle sıradanlaşti ilk 5 bölümü izle isteersenHS'ına baktımda müzikleri harikaydı ilk bölümünü yakalasaydım kesin başlarmışım.
Maç düşük mü gidiyor.
Başladım mı devamı gelecek ! Benim dizi felsefem.Geçen sene cumanın en iyiysi ilk 5-6 bölüm sonrasında vıcık vıcık aşk öyküsüyle sıradanlaşti ilk 5 bölümü izle isteersen
Hemen hemen aynı kafadayım ama türk yapımı dizileri hiç sonradan izlemem. Ancak tv'den izlerim ortasından bodoslama izlemeye başlarimBaşladım mı devamı gelecek ! Benim dizi felsefem.
Ben anlamıom öyle işte 1. bölümden "Dizimizi izleyen herkese teşekkürler" diyen bölüm yani finale kadar bırakmam tabii istisnalar da var. Bkz : GB.Hemen hemen aynı kafadayım ama türk yapımı dizileri hiç sonradan izlemem. Ancak tv'den izlerim ortasından bodoslama izlemeye başlarim
Ben anlamıom öyle işte 1. bölümden "Dizimizi izleyen herkese teşekkürler" diyen bölüm yani finale kadar bırakmam tabii istisnalar da var. Bkz : GB.
Yine parça parça izliyorumda sıktı beni.Onu niye bıraktın?