11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Merhamet sbt de 3 ve üstünde ama tns kayıp'a yaptığını yapabilir!

sevdalukun tekrarına maşallah diyelim
Show'da da bir dizi tutsun nevar yani
düşman kanalınız değil ya!

Sevdaluk'u çok beğendim. Bundan böyle her çarşamba Show TV'deyiz. :)

Jenerik müziğinden bahsetmeye gerek yok ki diğer müzikleri de şahane dizinin. Her yönüyle +'ları topladı benden dizi. Reytinglerimizde çok iyi MaaşAllah. @denizz19 :)

şu an akıllardaki soru pis yedili ne oalcak dizinin total cenneti cumartesi iyi gitmediğini biliyoruz .:X çarşamba my-merhamet-doksanalr ile çarpışır pt-2 olursa tamamen çarpışacağı bir merhamet var tüm rakipleri ab lik olacak yani işi kolay :X @mrt-06 görüşün :A

şu an akıllardaki soru pis yedili ne oalcak dizinin total cenneti cumartesi iyi gitmediğini biliyoruz .:X çarşamba my-merhamet-doksanalr ile çarpışır pt-2 olursa tamamen çarpışacağı bir merhamet var tüm rakipleri ab lik olacak yani işi kolay :X @mrt-06 görüşün :A
Pis Yedili Pazartesi olsun bence ya da Sezon Final'i yapıp Yaz'ın başlasın. :) . Çünkü Fatih Harbiye gelince Cumartesi'de dolacak. :) .

Pis Yedili Pazartesi olsun bence ya da Sezon Final'i yapıp Yaz'ın başlasın. :) . Çünkü Fatih Harbiye gelince Cumartesi'de dolacak. :) .
artık bir deve kesersin show şova başladı gibi hafiften :X pazartesi py salı biü çarşamba sevdaluk cuma diloş cumartesi fatih harbiye :X

Sevdaluk'u çok beğendim. Bundan böyle her çarşamba Show TV'deyiz. :)

Jenerik müziğinden bahsetmeye gerek yok ki diğer müzikleri de şahane dizinin. Her yönüyle +'ları topladı benden dizi. Reytinglerimizde çok iyi MaaşAllah. @denizz19 :)
Dedigim cikti emin olmak onemliymis demek ki :) Gercekten cok basariliydi. :)

kim milyoner olmak ister'de çocuk 125.000 kazandı reytinglerde tık yok.
ben sana ne diyeyim sbt.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato