Merhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.Dokunma haline iyi böyle![]()
Merhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.Dokunma haline iyi böyle![]()
TOTAL benle bütünleşmiş.sen yanlış anlamışoın zerrin bizim meslek futbol gibidir dedi futbol dünyası değilyd izlerken total yanlarını kapa
![]()
rıza babaMerhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.![]()
Rıza baba Çarşamba'ya gelirse Merhamet falan kalmaz ortada.rıza baba![]()
anlıyorum küçükken beşikten düşmüş olabilirsin ama kaç yaşına geldin artık etkisi geçmeliTOTAL benle bütünleşmiş.. Bir parçam olmuş artıkın napcan.
.
Kanal d aşk'ı harcadı üstelik tutmayacağı ap açık belli bi iş için.. Gold yapım çok madur bu durumda.Merhamet'ten önce de reyting alan bir yapımın gelmesi lazım ama.![]()
totalde zirveye oynarRıza baba Çarşamba'ya gelirse Merhamet falan kalmaz ortada.![]()
Haklısın A.Ş.K.'ı ne güzel izliyordum.Kanal d aşk'ı harcadı üstelik tutmayacağı ap açık belli bi iş için.. Gold yapım çok madur bu durumda.
D productions'un acilen çok iyi bi dram koyması şart ekranına yoksa işi zor.![]()
Saklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!![]()
Bencede, perşembeye koyarak harcadı diziyi resmen..Saklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!![]()
Sevdaluk'tan önce gelmeliydi.totalde zirveye oynar![]()
bence de huzur sokağı salı olsa 10 reyting alırSaklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!![]()
çarşamba günü boşluk var diyene o boşluktan menapozlu hürrem düşsün dedim üstüne amin de dedimSevdaluk'tan önce gelmeliydi.Çarşamba günkü boşluğu göremedi maalesef Kanal D.
Yansınlar artık.
Rıza Baba'nın günü Pazartesi'dir.
![]()
Benim İçin Üzülme'de 8'leri görüyor.Saklı Kalan salı günü 20.00'da olursa Show'un bugün aldığı reytingleri almazsa benim adım Esra, nickimde dizi kolik değil @mrt-06 O kadar iddialıyım!![]()
Vicdan, merhamet vs türü bırakıp sağlam bi dram şart ama yazıcak kimse yok ortada. Bi çoşkun ırmak bar, ondanda haber alınamıyor. Yeni bi projede mi yoksa dinlenşyor mu ? Ne yapıyor acaba?Haklısın A.Ş.K.'ı ne güzel izliyordum.Bence de iyi bir dram şart. Uyarlama Killing'ten falan da bir şey beklemesinler.
![]()
Ben bu sene boşluk olduğunu düşünüyorum panpa.çarşamba günü boşluk var diyene o boşluktan menapozlu hürrem düşsün dedim üstüne amin de dedim![]()