11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Galatasaray - Juventus maçının tekrarı 23:30'da Star TV'de!

A.Ş.K. 8 alır dediğimi hatırlamıyorum. :)
Neyse bulmuyum şimdi. :) .

Ama ben senin izlediğin bir yapım'ı Forum'da överken alıntılayıpta böyle yorumlar yazmıyorum ama lütfen izlemediginiz diziler için peşin hükümlü mesajlar yazmayın en azından. :) .

Neyse bulmuyum şimdi. :) .

Ama ben senin izlediğin bir yapım'ı Forum'da överken alıntılayıpta böyle yorumlar yazmıyorum ama lütfen izlemediginiz diziler için peşin hükümlü mesajlar yazmayın en azından. :) .
Eski haline geri dönme sinyalleri veriyorsun korkuyorum. :) Benim izlediğim yapıma istediğini diyebilirsin hiç gocunmam ciddiye alma bu kadar takılıyoruz sadece. :) Ayrıca Aşk, Ekmek Hayaller'in yükselemeyeceği çok belli benim fikrime göre. :)

Eski haline geri dönme sinyalleri veriyorsun korkuyorum. :) Benim izlediğim yapıma istediğini diyebilirsin hiç gocunmam ciddiye alma bu kadar takılıyoruz sadece. :) Ayrıca Aşk, Ekmek Hayaller'in yükselemeyeceği çok belli benim fikrime göre. :)
Ben nededim ki şimdi. Anlamadım. :) . İzledim beğendim. Onu söyledim. Beğendiğim bir Dizi hakkında peşin hükümlü yorumları görünce İnsan ister istemez bozuluyor. :) .

kanal d bu sezon yerlerde geziniyor ya ne kadar kötü....öyle bir dizi yapmalı ki...dramın altından girip üstünden çıkmalı....

1 Milyona adım adım...
"Kim Milyoner Olmak İster?" yeni bölümüyle
şimdi 23.15'de atv'de

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato