11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

@destere de beğenmemiş demek ki kalite artırıcı füzeler yok dizide :(

füze beklentim olan diziler farklıdır burda demet akbağ ve erdal özyağcılar ismine olan güvenimden beklentim çoktu ama dağ fare doğurdu
yarın ab grubunda yüksek çıkarsa bu iki oyuncunun fanlarının etkisi olacak ama beklentim az çıkacağı yönünde

ama önümüzdeki haftalarda bu kalitesizlikle ab de yüksek çıkarsa tns nin kalitesizliğinden kaynaklıdır :)

füze beklentim olan diziler farklıdır burda demet akbağ ve erdal özyağcılar ismine olan güvenimden beklentim çoktu ama dağ fare doğurdu
yarın ab grubunda yüksek çıkarsa bu iki oyuncunun fanlarının etkisi olacak ama beklentim az çıkacağı yönünde

ama önümüzdeki haftalarda bu kalitesizlikle ab de yüksek çıkarsa tns nin kalitesizliğinden kaynaklıdır :)
tns zaten bozuk kendi çalıp kendi oynuyor :F

aslında tam desterelik dizi dağ bayır ova çokmuş işte ıssız mekanlar kör nokta çoktur koyacaklar bir parlak oğlan bir de füze sonra destere izleyici kitlesi aksın diziye işte ama işi bilmiyorlar :)

biliyorlar biliyorlar, bilmeseler dizi ilk bölümüyle senin muhteşem emekli teyzeyi geçermi? onlarda anladıki içi boş şeyler rağbet görüyor:))

Sevdaluk'un tekrarıda çok başarılı. Dizi tuttu bence. :) tabii tns iy'ye yaptığını yapmazda haftaya :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato