Demet Akalın konusunda haklısın da Sevdaluk izleyecek kadar düşmedik.noldu bir korku geldi dimi
Ekli dosyayı görüntüle 25469
toparlanın sevdaluk izlemeye gidiyoruz bu şahısla aynı beğeniye sahip olamayız@Bully @mrt-06
Demet Akalın konusunda haklısın da Sevdaluk izleyecek kadar düşmedik.noldu bir korku geldi dimi
Ekli dosyayı görüntüle 25469
toparlanın sevdaluk izlemeye gidiyoruz bu şahısla aynı beğeniye sahip olamayız@Bully @mrt-06
@destere de beğenmemiş demek ki kalite artırıcı füzeler yok dizideDemet Akalın konusunda haklısın da Sevdaluk izleyecek kadar düşmedik.![]()
Actirma agzimi simdi ne varmis SevdaluktaDemet Akalın konusunda haklısın da Sevdaluk izleyecek kadar düşmedik.![]()
@destere de beğenmemiş demek ki kalite artırıcı füzeler yok dizide![]()
Güzel çünkü.kaçıncı kez diyorsun bunu![]()
Panpa A.Ş.K. 8 alan biri için çok iddiali konuştun.Yıl olmuş 2013 hala Aşk, Ekmek Hayaller yükselecek diyenler var.![]()
Actirma agzimi simdi ne varmis Sevdalukta😡
Güzel çünkü.kaçıncı kez diyorsun bunu![]()
Panpa A.Ş.K. 8 alan diyen biri için çok iddiali konuştun.Yıl olmuş 2013 hala Aşk, Ekmek Hayaller yükselecek diyenler var.![]()
tns zaten bozuk kendi çalıp kendi oynuyorfüze beklentim olan diziler farklıdır burda demet akbağ ve erdal özyağcılar ismine olan güvenimden beklentim çoktu ama dağ fare doğurdu
yarın ab grubunda yüksek çıkarsa bu iki oyuncunun fanlarının etkisi olacak ama beklentim az çıkacağı yönünde
ama önümüzdeki haftalarda bu kalitesizlikle ab de yüksek çıkarsa tns nin kalitesizliğinden kaynaklıdır![]()
A.Ş.K. 8 alır dediğimi hatırlamıyorum.Güzel çünkü..
Panpa A.Ş.K. 8 alan diyen biri için çok iddiali konuştun..
Çok sevindimMerhamet 3.8 reytinge fırlamış @yakup09.![]()
Yarın ab'de 5'i geçer inşallah.Çok sevindimMerhamet kraldır, pt-2 lerin en iddialısı intikamla.
![]()
Yarın ab'de 5'i geçer inşallah.![]()
aslında tam desterelik dizi dağ bayır ova çokmuş işte ıssız mekanlar kör nokta çoktur koyacaklar bir parlak oğlan bir de füze sonra destere izleyici kitlesi aksın diziye işte ama işi bilmiyorlar![]()
Şöyle 1 dk baktım da hiç beğenmedim.Actirma agzimi simdi ne varmis Sevdalukta😡
Bos bir aninda izlemelisin bence![]()