11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

quote="yakup09, post: 1591532, member: 85220"]Deniz muradına erdin? :D fikirlerinş alalım ? :D[/quote]
:D Simdi Yakup efendi ben demistim demeyi sevmem ama ben demistim. Allahi var taa oteden belliydi tutacagi. Ben zevkle izledim keza yurttaki ogrencilerde. Hatta bazi sahnelerde beraber bile gulduk. Ama dedigim tuttu mutluyum. :)

quote="yakup09, post: 1591532, member: 85220"]Deniz muradına erdin? :D fikirlerinş alalım ? :D
:D Simdi Yakup efendi ben demistim demeyi sevmem ama ben demistim. Allahi var taa oteden belliydi tutacagi. Ben zevkle izledim keza yurttaki ogrencilerde. Hatta bazi sahnelerde beraber bile gulduk. Ama dedigim tuttu mutluyum. :)[/quote]
Ne diyelim, tebrikler. :d

xemrexxx' Alıntı:
ne alaka boşluk var ise variir yok ise yokidir :X neyse uzatmayalım boşluk var diyenin kafasına o boşluktan menapozlu hürrem düşsün inşallah (amin) hadi uzatın da göreyim :X
:) Hayirlisi be gulum :D

Doğasıyla insanıyla türküleriyle karadeniz çok başka
memleketim diye demem ama harbi güzel yer.
Sevdalukun bu başarısı sürpriz olmadı benim için.

Show TV'nin Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi'si tamamdır.. Geriye kaldı Pazartesi ve özelikle Perşembe..

Bence showun cuma ve cumartesi'si halen yeterli değil...sevdaluk iyi gitti bugün. salıda BİÜ iyi gidiyor firuzede salıya alınırsa o da iyi gidicektir muhtemelen....pazar AŞK ekmek hayaller malesef tutmaz...pazartesi altındağsız kötü.... ableri konuşmaya gerek yok o derece kötü...

:) Hayirlisi be gulum :D
noldu bir korku geldi dimi :A

Adsız.png

toparlanın sevdaluk izlemeye gidiyoruz bu şahısla aynı beğeniye sahip olamayız :( @Bully @mrt-06

Kanal D'yi ne yapsak? :X

Kanal D bu durumuyla bile en kötü 2.oluyor durumunda bişiy yok totalden yana şanslı değil o kadar ,o da kendi seçimleri iyi bir dram seçmiyor koy ÖBGZ gibi bir dizi patlat reytingleri :D ab si zaten iyi denecek derecede fakat ab de bile yetersiz..nerede o 2 sene önceki kanal fatmagül mü dersin ÖBGZ mi dersin ne dersin süper di ahh ahh...

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato