Maşallah.Merhamet 4.25 kapmış!@Bully
Pis Yedili Pazartesi olsun bence ya da Sezon Final'i yapıp Yaz'ın başlasın.şu an akıllardaki soru pis yedili ne oalcak dizinin total cenneti cumartesi iyi gitmediğini biliyoruz .çarşamba my-merhamet-doksanalr ile çarpışır pt-2 olursa tamamen çarpışacağı bir merhamet var tüm rakipleri ab lik olacak yani işi kolay@mrt-06 görüşün
artık bir deve kesersin show şova başladı gibi hafiftenPis Yedili Pazartesi olsun bence ya da Sezon Final'i yapıp Yaz'ın başlasın.. Çünkü Fatih Harbiye gelince Cumartesi'de dolacak..
Dedigim cikti emin olmak onemliymis demek kiSevdaluk'u çok beğendim. Bundan böyle her çarşamba Show TV'deyiz.
Jenerik müziğinden bahsetmeye gerek yok ki diğer müzikleri de şahane dizinin. Her yönüyle +'ları topladı benden dizi. Reytinglerimizde çok iyi MaaşAllah. @denizz19
Daha Saklı Kalan var ve Gani'm Dizi yapacak Ocak'ta.artık bir deve kesersin show şova başladı gibi hafiftenpazartesi py salı biü çarşamba sevdaluk cuma diloş cumartesi fatih harbiye
saklı kalandan bişi beklemDaha Saklı Kalan var ve Gani'm Dizi yapacak Ocak'ta.. Bekleyip görücez artık..
Total'de böyleyse AB'de nasıldır kim bilir artık.Dedigim cikti emin olmak onemliymis demek kiGercekten cok basariliydi.
Ben de beklemiyorum.saklı kalandan bişi beklem
sen yanlış anlamışoın zerrin bizim meslek futbol gibidir dedi futbol dünyası değilBen de beklemiyorum.. Ama belli olmaz TV Dünya'sı Futbol gibidir yiğen. 😉 .
Dokunma haline iyi böyleMaşallah.Kanal D acaba Vicdan'ı şutlayıp Merhamet'i uzun özetli mi yayınlasa? Ya da böyle boşlukta iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?