11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından bir Lordly değilim.

Daha öncede demiştim, Kanal D'ye Kayıp Şehir sebebiyle halen kızgınım. Onun dışında bir sorunum yok..
Kimse bir o olamaz zaten

Sorunun yoksa yeni sezon da kanald ci ol.
ne kanal d ci , berenciler ; vadici , starcı oldu 1 gün içinde

Hem @Bully kokulu öpücüklü davetiye göndercekmiş kanal d'ye bir müttefik kazandırma bağbında sana.

Karadağlar'ı çok sıkı izlerdim o boynu altında kalasıca Acun için 23.45'e atmışlardı. Ne küfürler ederdim hem Show'a hem Acun'a.

Ustura Kemal'i harcadı, haklısın..
Öbgzk harcadı onu. Show'a ne kızıyosun

Kanal D'mize katılacak herkese açığız.
Tabii önce ağır ab testinden geçmesi gerekiyor ki kendisi ağır total olduğu için işi zor görünüyor.

Tabii önce ağır ab testinden geçmesi gerekiyor ki kendisi ağır total olduğu için işi zor görünüyor.
Düşünmem lazım.

İşin o tarafı da var tabii, bak orda sınıfta kalır. Anca tv2 ci aşamasına kadar yükselebilir.

😱 Show'u da kardeş kanal ilan ederiz süper olur.

Aynen onu önce tv2'de staj yapmaya yollayıp çeşitli testlerden geçirecem kendini kanıtlarsa neden olmasın?
Çok zalimsin
kanal d nasıl dizilerine acımıyorsa bir nevi küçük irfan

Kanal D'ci olmanın önemli kuralları var en önemlisi de totalle tüm ilişiğini kesmek zorundasın.
Öyle yoldan geçen herkesi alamayız kanala.

Gönderme de yapma.
Senin kalbin taş olmuş. Bu ne kraliyet hassasiyeti
kanal d nin bulunduğu yer, ist bırak türkiyenin en ağır total yeri olan esenlerde. Tabii kapının önünden totalikler geçecek. Üstelik totali 15 ab si 2 olan figürler

Evet o güzel bir ironi olmuş.

Guldur guldur cok ıyı gıtmıs ıkı gruptada ozellıkle abde artmıs
artık saatını erkene alsınlar ya dun ızleyemedım
bu allahın belası dizi yine cok ıyı gıtmıs tebrıkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...