O zaman Meryem hatrına beğeni at o kadar şenlendirdi konumuzu.Seni kim takar![]()
O zaman Meryem hatrına beğeni at o kadar şenlendirdi konumuzu.Seni kim takar![]()
Bi senin bi de @kerem 'in gönlünü yaptım o mesajlaEvet baştan sona kadar kendi hazırladığım konsepti yanlış anladım o kadar haklısın ki.
Ben de @kerem'e bunu anlatmaya çalışıyorum ama inatla anlamıyordu neyse ki sen çözmüşsün işi.
Teşekkürler.Herkes bir şey söylese en az 20-30 isim daha çıkar o yüzden hepsini ekleyebilmem mümkün değil.
![]()
Evet baştan sona kadar kendi hazırladığım konsepti yanlış anladım o kadar haklısın ki.
Ben de @kerem'e bunu anlatmaya çalışıyorum ama inatla anlamıyordu neyse ki sen çözmüşsün işi.
Teşekkürler.Herkes bir şey söylese en az 20-30 isim daha çıkar o yüzden hepsini ekleyebilmem mümkün değil.
![]()
Herkesi ayrı ayrı memnun ettiğim için çok mutluyum
Herkesi ayrı ayrı memnun ettiğim için çok mutluyum![]()
Ben kalbimi atmıştımHerkes memnun olduğuna göre beğeni veya kalp de atar mısınız.![]()
Zaten o kadar isim arasından 10 tane seçmek değil zirvede olacak ismi seçmek daha kolay oldu onun sayesinde.![]()
Evet listede olmalıydı ama belki @Aserat şöyle düşünmüştür diye düşünüyorum. Mesela Betüş, Polat, Taşfırın Haluk, Recep İvedik, oyuncuların üzerlerine yapışan roller oldu, devamını getiremediler. Ama Oktay Kaynarca'nın Çakır'dan sonra da başarılı projeleri olduYani seçim yapmak gerçekten zor @Aserat illa dışarıda kalan olacak fakat ilk sırada olması gerekeni liste dısı yapınca göze batmama ihtimali yok![]()
![]()
Bir dizi karakteri için kuran akşamına okutuluyor ,yarına cenaze namazı kılınıyor , sonra mevlit yapılıyor yanı birisi vefat edince ne yapılıyorsa sırasıyla yapılıyor maçlarda saygı duruşları gazeteye her yıl vefat ilanları ve unuttuğum bir kaç şey bile olmuş olabilir Türkiyeyi geç dünyada bunun bir örneği yok dizi karakteri değilde gerçekten böyle birisi yaşamış ve ölmüş gibi mezarına bir gün gitmeyi bile düşünüyorum![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx @S.G.A.T. @MasacRE @MEnes @ömer karataş @batuhankaralar @mrt-06
Hiçbir dizisi tutmadı kı Adanalı dısındaEvet listede olmalıydı ama belki @Aserat şöyle düşünmüştür diye düşünüyorum. Mesela Betüş, Polat, Taşfırın Haluk, Recep İvedik, oyuncuların üzerlerine yapışan roller oldu, devamını getiremediler. Ama Oktay Kaynarca'nın Çakır'dan sonra da başarılı projeleri oldu
Tabii nolursa olsun hep Çakırla hatırlanacak, Türk dizi tarihinin en efsane karakterlerinden birisi kesinlikle..
İşte 2 dizisi tutturmuş sonuçta Vadi'den sonraHiçbir dizisi tutmadı kı Adanalı dısındaEşkiya zaten oda Çakır ismiyle kurulan bir diziydi ilk 4-5 bölüm Çakır diyorlardı Oktaya
![]()
![]()
Bu konu bence tam Oktaylık ben dünya gündemini ele alarak liste yapsa @Aserat a yine 1.sıra için bunu gösteririm örneği yok .A![]()
![]()
Memolide olabilirdi evet ben şu açıdan diyorum listede olması gereken olarak bakmıyorum 1.sırada olanı almamıs diye bakıyorumİşte 2 dizisi tutturmuş sonuçta Vadi'den sonraBiraz da Ustura Kemal.
Evet Çakır olmalıydı ama sunucu insiyatif kullanmış diyecez artık yapacak bir şey yokMemoli, Ruhsar falan onlar da dahil edilebilir, düşününce bulunur daha
![]()
Aman @Aserat la yiyin birbirinizi bana neMemolide olabilirdi evet ben şu açıdan diyorum listede olması gereken olarak bakmıyorum 1.sırada olanı almamıs diye bakıyorum
İnş @Aserat a bunu uygular![]()
![]()
Yani seçim yapmak gerçekten zor @Aserat illa dışarıda kalan olacak fakat ilk sırada olması gerekeni liste dısı yapınca göze batmama ihtimali yok![]()
![]()
Bir dizi karakteri için kuran akşamına okutuluyor ,yarına cenaze namazı kılınıyor , sonra mevlit yapılıyor yanı birisi vefat edince ne yapılıyorsa sırasıyla yapılıyor maçlarda saygı duruşları gazeteye her yıl vefat ilanları ve unuttuğum bir kaç şey bile olmuş olabilir Türkiyeyi geç dünyada bunun bir örneği yok dizi karakteri değilde gerçekten böyle birisi yaşamış ve ölmüş gibi mezarına bir gün gitmeyi bile düşünüyorum![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx @S.G.A.T. @MasacRE @MEnes @ömer karataş @batuhankaralar @mrt-06
Evet @Bully'nin söylediği gibi düşündüm.Evet listede olmalıydı ama belki @Aserat şöyle düşünmüştür diye düşünüyorum. Mesela Betüş, Polat, Taşfırın Haluk, Recep İvedik, oyuncuların üzerlerine yapışan roller oldu, devamını getiremediler. Ama Oktay Kaynarca'nın Çakır'dan sonra da başarılı projeleri oldu
Tabii nolursa olsun hep Çakırla hatırlanacak, Türk dizi tarihinin en efsane karakterlerinden birisi kesinlikle..
Bihter için de yapılıyor bunlarYani seçim yapmak gerçekten zor @Aserat illa dışarıda kalan olacak fakat ilk sırada olması gerekeni liste dısı yapınca göze batmama ihtimali yok![]()
![]()
![]()