Ona vefat ilanları vsyledir Cenaze Kuran Mevlit başka oyuncuya yapılmadı bunların sırasıyla hepsi yapıldı adamı gömdüler gerçektenBihter için de yapılıyor bunlarSiz de Aşk-ı Memnu fanları da kafayı yemişsiniz
![]()
Ona vefat ilanları vsyledir Cenaze Kuran Mevlit başka oyuncuya yapılmadı bunların sırasıyla hepsi yapıldı adamı gömdüler gerçektenBihter için de yapılıyor bunlarSiz de Aşk-ı Memnu fanları da kafayı yemişsiniz
![]()
Allah akıl fikir versin ne diyeyimOna vefat ilanları vsyledir Cenaze Kuran Mevlit başka oyuncuya yapılmadı bunların sırasıyla hepsi yapıldı adamı gömdüler gerçekten![]()
![]()
@Bully @sokak sanati @xemrexxx
Herkesin sonra bakacağım diye geçiştirip bakmamasına alıştığım için sözünü tutmana sevindim teşekkürler.Zirve çok doğru bir seçim olmuş. Zamanında adamın gerçek ismini karakterinkiyle karıştırıyordum o derece. ? Sadece Beren Saat zirveye ortak olabilirdi sonuçta Bihter Ziyagil’den bahsediyoruz.
Selena forever
Eline sağlık bizde söz senettir!..@Aserat
Gece bakasım gelmememişti sözümü yarı tuttum sayılır, bunu fark etmemene ve kullanmamana şaşırdım ben de teşekkür ederimHerkesin sonra bakacağım diye geçiştirip bakmamasına alıştığım için sözünü tutmana sevindim teşekkürler.![]()
Ben öyle bir insan mıyım ayıp ettin.Gece bakasım gelmememişti sözümü yarı tuttum sayılır, bunu fark etmemene ve kullanmamana şaşırdım ben de teşekkür ederim![]()
![]()
Neticede ben forumun Laz ziyasıyım
Eski vadiyi severim de böyle kafayı yemedim ben, gerçekle dizi karakterlerini ayırabiliyorum çok şükür
Çakır farklı git fatihe oku mezarına utanmazEski vadiyi severim de böyle kafayı yemedim ben, gerçekle dizi karakterlerini ayırabiliyorum çok şükür![]()
Bir gün Çakır'ın mezarına gidersem yapacağım şey oraya tükürmek ve üstüne işemek olacaktır