Kuzgun’da bir bölüm daha bitti yorumu da yaptım ama bu sefer etiketlemedim seniNe yapayım çelenk mi göndereyim. Sanalda en fazla bu kadar.
Kuzgun’da bir bölüm daha bitti yorumu da yaptım ama bu sefer etiketlemedim seniNe yapayım çelenk mi göndereyim. Sanalda en fazla bu kadar.
Ben öyle bölüm bölüm yorumlamayı çok sevmiyorum ya. Daha doğrusu üşeniyorum. Mesela Canım Ailem'i izliyorum ama hiç yorum yazmadım konusuna.Kuzgun’da bir bölüm daha bitti yorumu da yaptım ama bu sefer etiketlemedim seniSeni bölüm hakkında konuşuruz diye etiketliyorum sen anca harika at
Listeyi beğenmedim. Tamam mı oldu mu yorumun@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @Sherlock @MEnes @dreamy @cookies @Maskeli Fedai @dreamy @pompy @S.G.A.T. @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @soo @alperuz @MayısKralı
Okumuş olanlar üzerine alınmasın ama okumamışlardan yorum bekliyorum.
@Forumdash Abicimle eski kafalı olarak bizlerde lazımız foruma hele bu foruma 100 defa lazımız hanzolar zibidiler ecünnüler havada uçusuyorSıkıldım hep eskiyi sevip yüceltmenden
Evladıma sor bakayım eskilerden neyi övecek@Forumdash Abicimle eski kafalı olarak bizlerde lazımız foruma hele bu foruma 100 defa lazımız hanzolar zibidiler ecünnüler havada uçusuyor
Teşekkürler. Parlak Takımı'na da yorum atarsan makbule geçer.Eline sağlık, işte maNga'ya hak ettiği değeri veren bir programPinhani ve Athena biraz daha yukarılarda olabilirdi@Aserat
Bu eski değil ki evladımAhahah tabii ki bu efsane albümü överim hiç utanmadan, Forumdash’ı sevindirelim
Bu eski değil ki evladımBu eskimeyen albümApayrı da öyle
Ne zaman bu albümünü hatırlarsam sonrakı adımlarda yaptığı fantazilerden dolayı bedduamı yiyorAhahah tabii ki bu efsane albümü överim hiç utanmadan, Forumdash’ı sevindirelim
Fantezi yapsaydı şuan el üstündeydiNe zaman bu albümünü hatırlarsam sonrakı adımlarda yaptığı fantazilerden dolayı bedduamı yiyor
Bu eski değil ki evladımBu eskimeyen albümApayrı da öyle
Sonradan yaptığı işlere ben de ısınamadım şu Apayrı’dan sonraki hallerine. Demek ki benimsenmemiş ve tarz değişikliğine gitmiş.Yine de yürek ister her tarzdan tarza koşmak.Ne zaman bu albümünü hatırlarsam sonrakı adımlarda yaptığı fantazilerden dolayı bedduamı yiyor
Apayrının soundu başkaydı zatenApayrı<AKRA bana göre Apayrı biraz fazla abartılıyor gibi geliyor.Mesela o albümün çıktığı yılları pek hatırlamıyorum ama Kırmızı çocukluk şarkım mesela o yüzden yeri ayrı.
Sonradan yaptığı işlere ben de ısınamadım şu Apayrı’dan sonraki hallerine. Demek ki benimsenmemiş ve tarz değişikliğine gitmiş.Yine de yürek ister her tarzdan tarza koşmak.
İçime Forumdash kaçtı galiba
Apayrı<AKRA bana göre Apayrı biraz fazla abartılıyor gibi geliyor.Mesela o albümün çıktığı yılları pek hatırlamıyorum ama Kırmızı çocukluk şarkım mesela o yüzden yeri ayrı.
Sonradan yaptığı işlere ben de ısınamadım şu Apayrı’dan sonraki hallerine. Demek ki benimsenmemiş ve tarz değişikliğine gitmiş.Yine de yürek ister her tarzdan tarza koşmak.
İçime Forumdash kaçtı galiba
Vol albümüne kadar dinlemedim o süreçten 10 yılFantezi yapsaydı şuan el üstündeydiFantastiğe kaçti kadınUzay muzay dedi. Ama kimse anlamadı ben hariç
Çoook sey kaybetmişin bacımVol albümüne kadar dinlemedim o süreçten 10 yıl
Bu müzik değil zaten bambaşka bişeyYok cnm @MasacRE ile senle daha müzikle ilgili konusmucam üzüldüm yanı kızmak değil neyse ben yatıyorum saat 3 olacak cicili bicili rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?