Sanki para kazanıyor bu işten Babamızın hayrına diyor.Bu programları babamızın hayrına yapmıyoruz herhalde illa ki düşüneceğim.
Arkadaşı Fav10 Dağ Bayır Terapi Merkezi'ne yatıralım ismini doğru yazdıysam. @Çiğdem
Sembolik de olsa mutlu oluyorum emeklerimin karşılığını gördüğüm için. Zaten benimkilerden başka program kalmadı.Sanki para kazanıyor bu işten Babamızın hayrına diyor.
Tabii ben biraz dalgasına söyledim devam et. Bunlar forumu canlandıran şeyler.Sembolik de olsa mutlu oluyorum emeklerimin karşılığını gördüğüm için. Zaten benimkilerden başka program kalmadı.
10’dan fazla grup seçilebilseydi o da olurdu hep aynı mesajı yazdırtmayın.Kalp yok bu sefer sana @Aserat
Ayna kadar efsane grup mu var Türkiye de ayoll ilk 2 de olması gereken listede yok oyüzden kalp yok çünkü listede olabilirdi diyeceğim birisi değil ilk iki sırada olması gereken yok @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Bu seçimle alakalı deil hata bence oyüzden kalp atmadım Pop sanatçılara Tarkanı eklemiyorsun öyle düşün ayoll10’dan fazla grup seçilebilseydi o da olurdu hep aynı mesajı yazdırtmayın.
Ben bile seviyordum Daha doğrusu grubu değil Gülçini oda zaten tavsiyeme uyup ecünnülerden kaçmıştı diğerlerinin yeteneği yoktu çünkü nakaratları Gülçine okutuyor akıllılar kendiler sallanıyorlardı @dreamyYUŞİ HEP YOLDA ERENSE UZAYDA GÜLÇİN ŞIP SEVDİ CEMRE ÇOK ZORLU BİRİ BİR ÇATI ALTINDA HEPSİ 1 ARADAA
Valla yapacak bir şey yok bu haftalık affet artık.Bu seçimle alakalı deil hata bence oyüzden kalp atmadım Pop sanatçılara Tarkanı eklemiyorsun öyle düşün ayoll
Aaa tamam affettik gitti ozamanValla yapacak bir şey yok bu haftalık affet artık.
Ahahaha abisinin bacısı işte Yüksek Sadakat ve Kargo grubu da vardı unutmuş zaar Şimdi hangi bahaneyle gelecek acaba Hayır dağilmiş gruplari koyuyorsa bu grupları da koyacaksinKalp yok bu sefer sana @Aserat
Ayna kadar efsane grup mu var Türkiye de ayoll ilk 2 de olması gereken listede yok oyüzden kalp yok çünkü listede olabilirdi diyeceğim birisi değil ilk iki sırada olması gereken yok @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Seçimler zor evet dısarıda kalan olabiliyor mesala Gece Yolcularıda en sevdiğim grup 2004-2010 arasıda en popüler gruplardan biriydi ama onu koymayabilir tercih etmemişdir dedim ama Ayna tercihe bağlı birşey olmamalı ya 1.sırada olmalıydı ya da iki Tarkanı koymamak gibi olmuş pop erkek listesineAhahaha abisinin bacısı işte Yüksek Sadakat ve Kargo grubu da vardı unutmuş zaar Şimdi hangi bahaneyle gelecek acaba Hayır dağilmiş gruplari koyuyorsa bu grupları da koyacaksin
Programın adı ne. 10x10. Yani her bölüm 10 isim oluyor herkesi alırsak formatın bir anlamı kalmaz. Bunlar dışında bir sürü ünlü grup var ama en ünlüleri hangisi diye sorsan sokaktaki insanlar da az çok bunları söyler. Onları koysaydım bu sefer onları koymak için attığım X grup niye yok diye sorulacaktı yapacak bir şey yok.Ahahaha abisinin bacısı işte Yüksek Sadakat ve Kargo grubu da vardı unutmuş zaar Şimdi hangi bahaneyle gelecek acaba Hayır dağilmiş gruplari koyuyorsa bu grupları da koyacaksin
Benim için efsane değil listede olup olmaması da umrumda değil bu yüzden.Kalp yok bu sefer sana @Aserat
Senin kel kafalı adamın çok bile zaten sanaBenim için efsane değil listede olup olmaması da umrumda değil bu yüzden.
Herkesin Nutku tutuldu konuklarım sayesinde @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @serhatt@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @Sherlock @MEnes @dreamy @cookies @Maskeli Fedai @dreamy @pompy @S.G.A.T. @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @soo @alperuz @MayısKralı
Okumuş olanlar üzerine alınmasın ama okumamışlardan yorum bekliyorum.
Acun'un kaderini yaşıyor @Aserat da. Bizi de batırdı ama.
Ne batması be eTV geçen haftanın en çok izlenen kanalı oldu. Zaten bizim kanalınkilerden başka aktif program da yok.