ayol konu sinek avlıyor senin zevksizliğin yüzünden
Benim memlekete gitme durumları olursa bizim programlar da ara verir artık hayırlısı.Forum 80'ler gibi tek kanallı dönemde şu an zaten olsun bir zahmet. @Çiğdem
Forum 80'ler gibi tek kanallı dönemde şu an zaten olsun bir zahmet. @Çiğdem
Az önce @serhatt Parlak takımndan mesajımı alıntılamıs bende diyorumkı burdakı mesajlarım nerdeBenim memlekete gitme durumları olursa bizim programlar da ara verir artık hayırlısı.
Onda @serhatt tek başına mesajların yarısını yazdı zaten olsun bir zahmet.
Reyting kaynağın benim, benimle iyi geçinOnda @serhatt tek başına mesajların yarısını yazdı zaten olsun bir zahmet.
reytingleri benim sayemde yüksek ama bana çamurluk yapmadan da durmuyorNe ozaman @serhatt a yükleniyorsun kaç gündür konuda
O sever kendine yüklenilmesini.Ne ozaman @serhatt a yükleniyorsun kaç gündür konuda
Aaa oda doğru @serhattO sever kendine yüklenilmesini.
Sonunda halden anlayan biri. Teşekkürler.Güzel bölüm olmuş zevkle okudum ama Seksendört’ün olmaması şaşırttı beni
Gerçi ben diğerleri gibi isyan etmeyecem sana 10 grup almak zorundaydın @Aserat
Kuru kuru ve yapmacık teşekkür etmek ne be bundan sonra mesajlarımı rüyanda görürsünSonunda halden anlayan biri. Teşekkürler.
Ne yapayım çelenk mi göndereyim. Sanalda en fazla bu kadar.Kuru kuru ve yapmacık teşekkür etmek ne be bundan sonra mesajlarımı rüyanda görürsün
Sıkıldım hep eskiyi sevip yüceltmendenSenin kel kafalı adamın çok bile zaten sana