eTV 10x10 - 17. Bölüm | Yeni Bölüm

Ne yapayım çelenk mi göndereyim. Sanalda en fazla bu kadar. :A
Kuzgun’da bir bölüm daha bitti yorumu da yaptım ama bu sefer etiketlemedim seni :A Seni bölüm hakkında konuşuruz diye etiketliyorum sen anca harika at :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Kuzgun’da bir bölüm daha bitti yorumu da yaptım ama bu sefer etiketlemedim seni :A Seni bölüm hakkında konuşuruz diye etiketliyorum sen anca harika at :A
Ben öyle bölüm bölüm yorumlamayı çok sevmiyorum ya. Daha doğrusu üşeniyorum. Mesela Canım Ailem'i izliyorum ama hiç yorum yazmadım konusuna. :A Yine de sezon finalini izledikten sonra konuşuruz. :Z

• Harika
Reactions: Özgür
Evladıma sor bakayım eskilerden neyi övecek :A @dreamy
Aaa gitsin @dreamy o çayır çimende sıçrayan hoplayan orangutanını izlesin ayoll :F Yeni nesil işte napacan :A :A :A

Ahahah tabii ki bu efsane albümü överim hiç utanmadan, Forumdash’ı sevindirelim :A

images

Bu eski değil ki evladım:A Bu eskimeyen albüm :A Apayrı da öyle:A

Apayrı<AKRA bana göre Apayrı biraz fazla abartılıyor gibi geliyor. :A Mesela o albümün çıktığı yılları pek hatırlamıyorum ama Kırmızı çocukluk şarkım mesela o yüzden yeri ayrı. :A

Ne zaman bu albümünü hatırlarsam sonrakı adımlarda yaptığı fantazilerden dolayı bedduamı yiyor :( :( :(
Sonradan yaptığı işlere ben de ısınamadım şu Apayrı’dan sonraki hallerine. Demek ki benimsenmemiş ve tarz değişikliğine gitmiş.Yine de yürek ister her tarzdan tarza koşmak. :A

İçime Forumdash kaçtı galiba :A

Apayrı<AKRA bana göre Apayrı biraz fazla abartılıyor gibi geliyor. :A Mesela o albümün çıktığı yılları pek hatırlamıyorum ama Kırmızı çocukluk şarkım mesela o yüzden yeri ayrı. :A

Sonradan yaptığı işlere ben de ısınamadım şu Apayrı’dan sonraki hallerine. Demek ki benimsenmemiş ve tarz değişikliğine gitmiş.Yine de yürek ister her tarzdan tarza koşmak. :A

Apayrının soundu başkaydı zaten:X AKRA güncel poptu :X
Sana kırmızı çok yakışıyor :bhr:

Fantezi yapsaydı şuan el üstündeydi:A Fantastiğe kaçti kadın:A Uzay muzay dedi. Ama kimse anlamadı ben hariç:A
Vol albümüne kadar dinlemedim o süreçten 10 yıl :A :A :A

• İlginç
Reactions: Forumdash
maNga en sevdiğim grup. :bhr:

Hepsi çok aşağıda kalmış, ilk 3'te olmalıydı.

Türkiye'de yıllardır müzik yapan 84'ün ilk 10'da olmaması?

@Aserat iyi sayılabilecek bir liste olmuş. :D

• Güldürdün
Reactions: Aserat