İnsanın ömrünü tüketiyorsun gerçekten.Yetişememişin o zamanlara tmm anladım
İnsanın ömrünü tüketiyorsun gerçekten.Yetişememişin o zamanlara tmm anladım
İltifatlara gelemem saol cnmİnsanın ömrünü tüketiyorsun gerçekten.
Neyse hit bakımından iyi oldu ama.İltifatlara gelemem saol cnm
Çıkıntılığım hep işe yariyorNeyse hit bakımından iyi oldu ama.
Yeni bölümde yarışma programları için ne bulacaksın merak ediyorum.Çıkıntılığım hep işe yariyor
Varsa eksikliğin söylemem tabi kiYeni bölümde yarışma programları için ne bulacaksın merak ediyorum.
Spoiler'lı kısımdan özel bir anlam mı beklemem lazımdı.Varsa eksikliğin söylemem tabi ki
vururum yüzüne
O kadar özel hissedirecek bişey yoktu ama neyseSpoiler'lı kısımdan özel bir anlam mı beklemem lazımdı.
Zaten 90lar şarkıları dinliyordum üstüne birde onu hatırlattın ben 2009 u bu gidişle hiç geçemicem gibiOğluna takılması onu sinir etmesi bide komşuları vardi ona takılması filan çok güzeldi
TeşekkürlerKeremcem,Kazım Koyuncu-Şevval Sam,Kutsi iyi seslendirmiş,oynadıkları dizilerde başarılıydı.emeğine sağlık @Aserat muazzam konu hazırlamışsın
Bir de beğeni kalp veya beğeni alırsak.Hümeyra
Özkan Uğur
Özcan Deniz
Kutsi
Emre Altuğ
@xBUGRAx @Çiğdem @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Sherlock @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @soo @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz
Teşekkürler.Harika bir konuyla başlamışsın emeğine sağlık Ela Levent benim unutulmazımdır Asmalı Konak Keremcem hepsini izlemişliğim var
Hümeyra'nın Şevval'in yaşı kadar kariyeri var bir zahmet 1. olsun.
Ama Şevval kadar popülaritesi yokHümeyra'nın Şevval'in yaşı kadar kariyeri var bir zahmet 1. olsun.
Yo Avrupa Yakası ve sonrasındaki işler sayesinde yeni nesil de çok iyi tanıyor artık. Anladık Yasak Elma'yı seviyorsun da gerçekleri görmezden gelme.Ama Şevval kadar popülaritesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?