Videoyla falan uğraşamam zaten yapmayı da bilmiyorum. Böylesiyle idare edeceksin artık.Bu program böylemiymiştv8'deki 8x8 gibi
o programa arada bakarım ama okumak olunca sevmedim
Videolu mu yapsan programı
![]()
@Çiğdem bacım bile beceriyor video yapmayıVideoyla falan uğraşamam zaten yapmayı da bilmiyorum. Böylesiyle idare edeceksin artık.![]()
Beğeni at bari.ss
Bu programı hazırlanması uzun sürmüyor diye yapıyorum videoyla uğraşamam.
Bana fark etmez @Forumdash abicimin huysuzluğu tutmuşBu programı hazırlanması uzun sürmüyor diye yapıyorum videoyla uğraşamam.![]()
Her seferinde nasıl çıkıntılık yapsam diye düşünüyor bence okumak zor geldiğinden değil.
Unutmuşum ne akadar uzun kon diye bakarkenBeğeni at bari.ss
Hatalarını söyluyorum. Bak video yapsaydın belki daha cok izlenecektiHer seferinde nasıl çıkıntılık yapsam diye düşünüyor bence okumak zor geldiğinden değil.![]()
Ooo evet kambur teyzeyi izliyordukUnutmuşum ne akadar uzun kon diye bakarken
Bu arada Özkan Uğur'un Yeter Anne dizisini yazmamak büyük eksiklik. Efsane bi diziydi. Kınıyorum. Hatır için beğeni attım.Eksiklikten dolayı aslında olmamişi hak ediyorsun
Al izle
@Çiğdem bacım izlemişmiydin bunu?
Her şeyini yazacak olsam Vikipedi'den farkı kalmaz o yüzden eksiklik görmüyorum.Unutmuşum ne akadar uzun kon diye bakarken
Bu arada Özkan Uğur'un Yeter Anne dizisini yazmamak büyük eksiklik. Efsane bi diziydi. Kınıyorum. Hatır için beğeni attım.Eksiklikten dolayı aslında olmamişi hak ediyorsun
Al izle
@Çiğdem bacım izlemişmiydin bunu?
Telifi falan da olur şimdi çekilecek çile değil.Hatalarını söyluyorum. Bak video yapsaydın belki daha cok izlenecekti![]()
Unutmak ne zamandan beridir vikiden farklı oluyorHer şeyini yazacak olsam Vikipedi'den farkı kalmaz o yüzden eksiklik görmüyorum.
Telifi falan da olur şimdi çekilecek çile değil.![]()
Kız öyle demeOoo evet kambur teyzeyi izliyorduk![]()
![]()
![]()
Unutma yok sadece bilerek yazmadım diğer yapımlar kadar ünlü değil diye.Unutmak ne zamandan beridir vikiden farklı oluyor
Slaytların telifi olmuyor![]()
Duygulandırdın hatırlayınca ben kambur teyze diyordumKız öyle demeÇooooooook tatlıydı yaaa ???
Nasıl bilinmiyor? Bacım hatırladı bakUnutma yok sadece bilerek yazmadım diğer yapımlar kadar ünlü değil diye.Slaytla çok kötü olurdu saçmalama.
![]()
Yani İkinci Bahar, Cennet Mahallesi, G.O.R.A. vs. kadar bilindik bir yapım değil onu diyorum.Nasıl bilinmiyor? Bacım hatırladı bakBacımdan kaç yaş kücüksün sen
Senden prof bi video çalişması beklemıyorum zatende forum da biz bizeyiz sonucta prof çalişmalara da gerek yok
![]()
Oğluna takılması onu sinir etmesi bide komşuları vardi ona takılması filan çok güzeldiDuygulandırdın hatırlayınca ben kambur teyze diyordum![]()
Yetişememişin o zamanlara tmm anladımYani İkinci Bahar, Cennet Mahallesi, G.O.R.A. vs. kadar bilindik bir yapım değil onu diyorum.![]()