eTV 10x10 - 14. Bölüm | Yeni Sezon

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Eline sağlık @Aserat O niye yok bu niye var falan demeyeceğim. 10 maddelik liste sonuçta ve baya fazla da isim var listeye alınabilecek. Gayet iyi olmuş bu haliyle hiç fena sayılmaz :A

• Beğendim
Reactions: Aserat
Kutsi dışında hepsinden dizi izlemişim eline sağlık @Aserat :Z

Keremcem Aşk Oyunu
Emre Altuğ Lise Defteri

Hülya Avşar Kadın İsterse

Zuhal Olcay Yüksek Sosyete

Şevval Gülbeyaz

Özcan Deniz Asmalı Konak

Işıl Yücesoy Üvey Baba

Özkan Uğur İkinci Bahar ve Cennet Mahallesi

Hümeyya Avrupa Yakası

Ama Barış Akarsu da olsa iyi olurdu bonus vsyle :bhr::bhr::bhr:
Kız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash

@xemrexxx de tam tersi mafya izleyip sonradan kadın kitlesine hitap eden dizilere bulaşmiş. Bunlar acaba yanlişlıkla bir araya gelip transfarmasyon gerçekleştirdiler naptı ben de merak ediyorum:F @Çiğdem
kuru iftira küçükken her diziyi lzerdim ben ayrım yoktu gecede 2-3 bölüm :X

Kız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
Bir psikologa göndermeli hogathayi çocukluğuna insinler :A
Ecünnüler çoğaldı tepemize çıkarttınız, napsın sisterım :A @xemrexxx @Çiğdem
@xemrexxx de tam tersi mafya izleyip sonradan kadın kitlesine hitap eden dizilere bulaşmiş. Bunlar acaba yanlişlıkla bir araya gelip transfarmasyon gerçekleştirdiler naptı ben de merak ediyorum:F @Çiğdem
2010 dan sonra diğer türlerden iyi dizi çıkmıyor kı ayoll Moruk sultan mı izleyeyim :A :A :A

TV izlemeyi daha doğrusu bıraktım sınır 5 olmak üzere 4-5 dizi yıllık yetiyor yabancı diziler sağolsunlar onlar yetiyor :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,415
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren