Hahaahhah zaten onun hatrına gelip yorum yaptım bu kadar, yoksa girmezdim hiç konuyaKonuya kalp at bari Ender'ciğinin hatrına.![]()
Hahaahhah zaten onun hatrına gelip yorum yaptım bu kadar, yoksa girmezdim hiç konuyaKonuya kalp at bari Ender'ciğinin hatrına.![]()
Kalp veya beğeni attıktan sonra istersen sonsuza kadar girme ama atmazsan rahat bırakmam.Hahaahhah zaten onun hatrına gelip yorum yaptım bu kadar, yoksa girmezdim hiç konuya![]()
Normalde de rahat bırakmıyorsun zatenKalp veya beğeni attıktan sonra istersen sonsuza kadar girme ama atmazsan rahat bırakmam.![]()
İşimi gördü ne ya bu kadar açık sözlü olmasan keşke.Olsun işimi gördü teşekkürler.![]()
Ben bunu nasıl yorumlamadım ya
Teşekkürler.Ben bunu nasıl yorumlamadım yaEline sağlık, setimizin kraliçesini de listeye eklemen çok şık bir hareket olmuş
![]()
Kız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @ForumdashKutsi dışında hepsinden dizi izlemişim eline sağlık @Aserat
Keremcem Aşk Oyunu
Emre Altuğ Lise Defteri
Hülya Avşar Kadın İsterse
Zuhal Olcay Yüksek Sosyete
Şevval Gülbeyaz
Özcan Deniz Asmalı Konak
Işıl Yücesoy Üvey Baba
Özkan Uğur İkinci Bahar ve Cennet Mahallesi
Hümeyya Avrupa Yakası
Ama Barış Akarsu da olsa iyi olurdu bonus vsyle
Bir psikologa göndermeli hogathayi çocukluğuna insinlerKız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
Teşekkürler. E deme bir zahmet.Eline sağlık @Aserat O niye yok bu niye var falan demeyeceğim. 10 maddelik liste sonuçta ve baya fazla da isim var listeye alınabilecek. Gayet iyi olmuş bu haliyle hiç fena sayılmaz![]()
Ecünnüler çoğaldı tepemize çıkarttınız, napsın sisterımKız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
@xemrexxx de tam tersi mafya izleyip sonradan kadın kitlesine hitap eden dizilere bulaşmiş. Bunlar acaba yanlişlıkla bir araya gelip transfarmasyon gerçekleştirdiler naptı ben de merak ediyorumKız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
Aşkı Memnu savunup KVP'nin her sahnesini anlatmankuru iftira küçükken her diziyi lzerdim ben ayrım yoktu gecede 2-3 bölüm![]()
vaktim bolduAşkı Memnu savunup KVP'nin her sahnesini anlatman![]()
Kız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
Bir psikologa göndermeli hogathayi çocukluğuna insinler![]()
2010 dan sonra diğer türlerden iyi dizi çıkmıyor kı ayoll Moruk sultan mı izleyeyim
kuru iftira küçükken her diziyi lzerdim ben ayrım yoktu gecede 2-3 bölüm![]()
Eşkiya izlemesi biraz kurtarıyor durumu
ecünnüler bastı napiyim