İnsanın ömrünü tüketiyorsun gerçekten.Yetişememişin o zamanlara tmm anladım![]()
İnsanın ömrünü tüketiyorsun gerçekten.Yetişememişin o zamanlara tmm anladım![]()
İltifatlara gelemem saol cnmİnsanın ömrünü tüketiyorsun gerçekten.![]()
Neyse hit bakımından iyi oldu ama.İltifatlara gelemem saol cnm![]()
Çıkıntılığım hep işe yariyorNeyse hit bakımından iyi oldu ama.![]()
Yeni bölümde yarışma programları için ne bulacaksın merak ediyorum.Çıkıntılığım hep işe yariyor![]()
Varsa eksikliğin söylemem tabi kiYeni bölümde yarışma programları için ne bulacaksın merak ediyorum.![]()
Spoiler'lı kısımdan özel bir anlam mı beklemem lazımdı.Varsa eksikliğin söylemem tabi ki
vururum yüzüne
O kadar özel hissedirecek bişey yoktu ama neyseSpoiler'lı kısımdan özel bir anlam mı beklemem lazımdı.![]()
Zaten 90lar şarkıları dinliyordum üstüne birde onu hatırlattın ben 2009 u bu gidişle hiç geçemicem gibiOğluna takılması onu sinir etmesi bide komşuları vardi ona takılması filan çok güzeldi![]()
TeşekkürlerKeremcem,Kazım Koyuncu-Şevval Sam,Kutsi iyi seslendirmiş,oynadıkları dizilerde başarılıydı.emeğine sağlık @Aserat muazzam konu hazırlamışsın![]()
Bir de beğeni kalp veya beğeni alırsak.Hümeyra
Özkan Uğur
Özcan Deniz
Kutsi
Emre Altuğ
@xBUGRAx @Çiğdem @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Sherlock @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @soo @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz
Teşekkürler.Harika bir konuyla başlamışsın emeğine sağlık Ela Levent benim unutulmazımdır Asmalı Konak Keremcem hepsini izlemişliğim var![]()
Hümeyra'nın Şevval'in yaşı kadar kariyeri var bir zahmet 1. olsun.
Ama Şevval kadar popülaritesi yokHümeyra'nın Şevval'in yaşı kadar kariyeri var bir zahmet 1. olsun.![]()
Yo Avrupa Yakası ve sonrasındaki işler sayesinde yeni nesil de çok iyi tanıyor artık. Anladık Yasak Elma'yı seviyorsun da gerçekleri görmezden gelme.Ama Şevval kadar popülaritesi yok![]()