Bence hayır. Eğer benzeseydi o da 1 reyting alırdı.
En Büyük Show Acun'u geçmişti hatırlatırım.
Bence hayır. Eğer benzeseydi o da 1 reyting alırdı.
En Büyük Show`da bi sıcaklık, bi samimiyet yoktu. O kadar ünlü çağırıyorlardı ama yine de soğuktu program.
Ben izlemedim zaten izlememde aynı şeyler ağızına bi şey sokar orası burasına bişey yapar hep aynı.
Dünya rekoru denemeleri var işte. Yılların klişeleşmiş programı.
Ben izlemedim zaten izlememde aynı şeyler ağızına bi şey sokar orası burasına bişey yapar hep aynı.
Dünya'yı kurtaracak.
Ben izledim biraz, bi adam 21 tgane araba camı kırdı 2 dakikada
Dünya'yı kurtaracak.
Bi de Kanal D fanı denince kızar millete
Dün Pis Yedili 4 kere reklama girdi reklamlar biraz azalsa düşüş yaşamazdı.Doksanlar reklamsız gitmesine, 2 saate aşkın süresine ve sabah namazında bitmesine karşın zirvede. Tebrikler.
Rekorlar Dünyası yeni başlamasına rağmen çatır çatır reklamlı gitmesine ve erken bitmesine rağmen az farkla 2. sırada her iki grupta.
Pis Yedili Doksanlardan daha cesaretli olmasına karşın totalde orta olsa da A/B`de düşüş yaşamış tekrar kötü duruma gelmiş.
Arkandayız kötü başlamış.
(Bu arada Doksanlar A/B dizisi olacak demiştim)
Doksanlardan daha cesaretli olduğu kesin.Dün Pis Yedili 4 kere reklama girdi reklamlar biraz azalsa düşüş yaşamazdı.
Doksanlardan daha cesaretli olduğu kesin.
Nihat Hocanın programının bittiği, Doksanlara geçiş reklamını da reklamdan sayıyorlar. Bir tek sonda biterken verdi.
kanal d nin sahibi bile bu kadar savunmaz olm fanlığı geçti bu
Doksanlardan daha cesaretli olduğu kesin.
Nihat Hocanın programının bittiği, Doksanlara geçiş reklamını da reklamdan sayıyorlar. Bir tek sonda biterken verdi.
Pis Yedili herkes yayındayken reklama giriyor sonra devam edince düşüyor reytingi.doksanlar 45 dk reklam verdi reklamsız denmesi bahaneden başka bişey değil
- - - Ekleme - - -
doksanlar 45 dk reklam verdi bu 45 dk yı sonda mı verdi bilmiyodum
doksanlar 45 dk reklam verdi reklamsız denmesi bahaneden başka bişey değil
- - - Ekleme - - -
doksanlar 45 dk reklam verdi bu 45 dk yı sonda mı verdi bilmiyodum