10 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çocuk Oyuncağı daha yüksek bekliyordum reyting bakımından..

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ANADOLU'NUN RAMAZAN SOFRALARI[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]17:33:47[/TD]
[TD]18:18:05[/TD]
[TD]1,46[/TD]
[TD]9,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok iyi gidiyor. :)

İçerik olarak Rekorlar Dünyası En Büyük Show'a mı benziyor? @EveN , @Fks14 , @muhtesemyuzyil

Bence hayır. Eğer benzeseydi o da 1 reyting alırdı. :A

En Büyük Show`da bi sıcaklık, bi samimiyet yoktu. O kadar ünlü çağırıyorlardı ama yine de soğuktu program.
En Büyük Show Acun'u geçmişti hatırlatırım. :wink:

İçeriğini soruyorum bir ciddi yanıt versen.:5:

- - - Ekleme - - -

Dünya rekoru denemeleri var işte. Yılların klişeleşmiş programı.
Ben izlemedim zaten izlememde aynı şeyler ağızına bi şey sokar orası burasına bişey yapar hep aynı. :F

DOKSANLAR 45 dakika REKLAM verdi dün siz neden bahsediyonuz ya bahaneler bitmek bilmiyo :D

Dünya'yı kurtaracak. :F :F

Dünya'yı kurtarmasa da Dünya rekorunu kırdı. Eski rekor 20'ymiş önceden. O da kendininmiş zaten.
Bence o dalda rakibi yoktur onun. Tek başına kırıyodur onu. Çünkü kimsenin aklına gelmez yani 21 tane araba kapısı getirip camlarını kırmak :F

Pis Yedili'im çok güzel gitmiş Total Grubunda ama Ab Grubunda düşüş yaşamış.

Doksanlar reklamsız gitmesine, 2 saate aşkın süresine ve sabah namazında bitmesine karşın zirvede. Tebrikler. :)

Rekorlar Dünyası yeni başlamasına rağmen çatır çatır reklamlı gitmesine ve erken bitmesine rağmen az farkla 2. sırada her iki grupta.

Pis Yedili Doksanlardan daha cesaretli olmasına karşın totalde orta olsa da A/B`de düşüş yaşamış tekrar kötü duruma gelmiş.

Arkandayız kötü başlamış.

(Bu arada Doksanlar A/B dizisi olacak demiştim)

Doksanlar reklamsız gitmesine, 2 saate aşkın süresine ve sabah namazında bitmesine karşın zirvede. Tebrikler. :)

Rekorlar Dünyası yeni başlamasına rağmen çatır çatır reklamlı gitmesine ve erken bitmesine rağmen az farkla 2. sırada her iki grupta.

Pis Yedili Doksanlardan daha cesaretli olmasına karşın totalde orta olsa da A/B`de düşüş yaşamış tekrar kötü duruma gelmiş.

Arkandayız kötü başlamış.

(Bu arada Doksanlar A/B dizisi olacak demiştim)
Dün Pis Yedili 4 kere reklama girdi reklamlar biraz azalsa düşüş yaşamazdı.

doksanlar 45 dk reklam verdi reklamsız denmesi bahaneden başka bişey değil

- - - Ekleme - - -

Doksanlardan daha cesaretli olduğu kesin. :)

Nihat Hocanın programının bittiği, Doksanlara geçiş reklamını da reklamdan sayıyorlar. Bir tek sonda biterken verdi. :D

doksanlar 45 dk reklam verdi bu 45 dk yı sonda mı verdi bilmiyodum :(

kanal d nin sahibi bile bu kadar savunmaz olm fanlığı geçti bu :kiki:

Ben daha önce hiç demedim, hatta sizin çok üstelediğiniz düşünüyodum. Ama cidden öyle galiba.

Rekorlar dünyası başka kanalda olsa, sunucu Yalan Dünya'dan olsa bile bu kadar savunmaz, en fazla 2 bölüm izlerdi. İzlediği yarışma da yılların klişe yarışması.

Doksanlardan daha cesaretli olduğu kesin. :)

Nihat Hocanın programının bittiği, Doksanlara geçiş reklamını da reklamdan sayıyorlar. Bir tek sonda biterken verdi. :D

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili herkes yayındayken reklama giriyor sonra devam edince düşüyor reytingi. :(

Doksanlar'ın 45 dakikası son ve baş reklamlarının toplamı olabilir mi agam? :D

- - - Ekleme - - -

45 dakika falan vermedi. Yanlış bilgilenirmeyelim.

15 dakika Nihat Hocanın programı bitti orda verdiler reklam, ki bu Doksanların sayılmaz. 15 dakika sonda biterken reklam verdi. İzlemediysen en azından araştır.

atv | FAN