10 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

iyi anlatabilmişim demek kendimi tebrik ediyorum :D

:A
Revan pardon Even
1 DOKSANLAR ATV 21:00:36 23:55:20 5,4 19,18

Ne yazıyor burada 21 de başladı yazıyor.Hiç bir kuşağı reklamsız atlamaz atv.Bütün sevdiğim diziler atv de iyi biliyorum.23.55 de de bitmiş.
Jenerik girmeden reklamı bassa etti sana 15 dk reklam
22.00-23.00 kuşağında da bassa 15 dk reklam etti 30 dk.
23.00-00.00 kuşağında da bassa 15 dk.Etti sana 45 dk

Rekorlar Dünyası beklediğimden çok daha iyi gitmiş. Doksanlar az reklam vermiş, korkudan olsa gerek?

:A
Revan pardon Even
1 DOKSANLAR ATV 21:00:36 23:55:20 5,4 19,18

Ne yazıyor burada 21 de başladı yazıyor.Hiç bir kuşağı reklamsız atlamaz atv.Bütün sevdiğim diziler atv de iyi biliyorum.23.55 de de bitmiş.
Jenerik girmeden reklamı bassa etti sana 15 dk reklam
22.00-23.00 kuşağında da bassa 15 dk reklam etti 30 dk.
23.00-00.00 kuşağında da bassa 15 dk.Etti sana 45 dk

Doksanlar jenerik girmeden reklam verdi diyorlar, yahu o reklamı sayıyormuyuz? Nihat Hocanın programı bitti reklam verdiler onu da sayıyorlar. :kiki: Göz göre göre kandırmaya çalışıyorlar. Neyseki kanıtlarla konuşuyoruz. 😎

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]DOKSANLAR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:00:24[/TD]
[TD]02:11:53[/TD]
[TD]5,22[/TD]
[TD]15,73[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

21 de jenerik girmiş sonra reklam sen neyin derdindesin ya :D

Her başlayan dizi reklamsız gider bir süre :) Doksanların blok reklam uygulaması normal
Alakası yok. Mesela Güneşi Beklerken dün yayınlanan 2.bölümüyle normal reklam uygulamasına geçti. Ve aldığı reyting 5,25 oldu. Ab grubu da 6,05. Eminim ki Doksanlar gibi reklam stratejesi uygulasa totalde rahatlıkla geçerdi. Hatta ab'de bile.

O yeah o yeah o yeah. :kiki:

- - - Ekleme - - -

Alakası yok. Mesela Güneşi Beklerken dün yayınlanan 2.bölümüyle normal reklam uygulamasına geçti. Ve aldığı reyting 5,25 oldu. Ab grubu da 6,05. Eminim ki Doksanlar gibi reklam stratejesi uygulasa totalde rahatlıkla geçerdi. Hatta ab'de bile.
Az önce reklam verdi diyorlardı, baktılar kanıtlarla konuşuyoruz, her yeni başlayan dizi reklam vermez dediler. :kiki:

180 derece. 😎

44-45 dk reklam verdi doksanlar rahat olun :wink:

- - - Ekleme - - -

hep bahane hep bahane klasik şeyler :D

O yeah o yeah o yeah. :kiki:

- - - Ekleme - - -

Az önce reklam verdi diyorlardı, baktılar kanıtlarla konuşuyoruz, her yeni başlayan dizi reklam vermez dediler. :kiki:

180 derece. 😎
:kiki: Ya dürüst olsunlar canımı yesinler. :D

- - - Ekleme - - -

44-45 dk reklam verdi doksanlar rahat olun :wink:

- - - Ekleme - - -

hep bahane hep bahane klasik şeyler :D
Sabah ezanından biraz önce 45 dakika bir ara verdiler evet. :kiki:

Doksanlar jenerik girmeden reklam verdi diyorlar, yahu o reklamı sayıyormuyuz? Nihat Hocanın programı bitti reklam verdiler onu da sayıyorlar. :kiki: Göz göre göre kandırmaya çalışıyorlar. Neyseki kanıtlarla konuşuyoruz. 😎
Jenerik girmeden dediysem başka anlamda dedim :) Dün bende izledim Nihat Hocayı :) Benden iyi mi bilecen.

Doksanlar'ı izlemedim iyi dizidir eminim. Sevenleri vardır bunu da anlarım da. O nasıl bir reklam düzenidir arkadaş. Aslında düzende yok ki çünkü reklama girmiyor. :kiki:

ya oruçluyuz sıkmayın canımı dizi 23.55 te bitmiş 2 saat 11 dk sürmüş VERDİĞİ REKLAM 44-45 DK ARASI
işinize gelmeyince bahane hep bahane pis yediliye de rekorlar dünyasımıdır nedir ona da fark amtış haftaya iyice farkı açar zaten siz de reklam reklam demeye devam edersiniz kanalların muhasebecileri sanki :kiki:

Doksanlar'ı izlemedim iyi dizidir eminim. Sevenleri vardır bunu da anlarım da. O nasıl bir reklam düzenidir arkadaş. Aslında düzende yok ki çünkü reklama girmiyor. :kiki:
Tamam Doksanlar 90 dakika reklam verdi diyelim kapatalım konuyu. :kiki: Hatta süresinden çok reklam verdi. :D

- - - Ekleme - - -

ya oruçluyuz sıkmayın canımı dizi 23.55 te bitmiş 2 saat 121 dk sürmüş VERDİĞİ REKLAM 44-45 DK ARASI
işinize gelmeyince bahane hep bahane pis yediliye de rekorlar dünyasımıdır nedir ona da fark amtış haftaya iyice farkı açar zaten siz de reklam reklam demeye devam edersiniz kanalların muhasebecileri sanki :kiki:
15 reyting bekliyordun ama kısmet değilmiş. Düşmüş malesef totalde. :(

ya oruçluyuz sıkmayın canımı dizi 23.55 te bitmiş 2 saat 121 dk sürmüş VERDİĞİ REKLAM 44-45 DK ARASI
Pis Yedili reklam veriyor ama . :miserable:

- - - Ekleme - - -

Tamam Doksanlar 90 dakika reklam verdi diyelim kapatalım konuyu. :kiki: Hatta süresinden çok reklam verdi. :D

- - - Ekleme - - -

15 reyting bekliyordun ama kısmet değilmiş. Düşmüş malesef totalde. :(
Aynen hatta hiç başlamıyor. İzleyicileri o kadar sadık ki reklamları izliyorlar. :D