10 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

haha ben mi atv fanıyım :kiki: iyi güldürdün vadinin atv den ayrılmasını show a geçmesini o kadar istiyoruz ne fanlığı :D ben ntvpos fanıyım mesela bak onda yalan yok dizi izlemiyosan hep açtığım kanal şuan da da açıktır ntvspor :d

kanal d den başka savunduğu bişey gördünüz mü ordaki herşeyi savunur :D rekorlar dünyası nedir ya en büyük showun çakması :kiki:

- - - Ekleme - - -

22 22 mi vermiş ilginç aga :d başı sonu beni bağlamaz ki bu dizi yayın süresi içinde 45 dk reklamını vermiş :D

45 dakika falan vermedi. Yanlış bilgilenirmeyelim.

15 dakika Nihat Hocanın programı bitti orda verdiler reklam, ki bu Doksanların sayılmaz. 15 dakika sonda biterken reklam verdi. İzlemediysen en azından araştır.

atv | FAN
TV arşivine baktım ama ATV yoktu. :( Tüh... :)

21:00:24 02:11:53

başlangıç saati-süresi
tns reytinglerinden de bitiş saatine bakarak 45 dk reklam verdiğini görebiliriz :wink:

haha ben mi atv fanıyım :kiki: iyi güldürdün vadinin atv den ayrılmasını show a geçmesini o kadar istiyoruz ne fanlığı :D ben ntvpos fanıyım mesela bak onda yalan yok dizi izlemiyosan hep açtığım kanal şuan da da açıktır ntvspor :d

O zaman da Show Fan :kiki:

TV arşivine baktım ama ATV yoktu. :( Tüh... :)
Bi dakka youtubedan bakıyorum şimdi ispat edeceğim bakalım. Yalan konuşmakla olmaz. :):)

Ben yalan söylemem delillerle konuşurum. 😉

İşte 2 kuşak reklam verdi. Birinin ortasında ve sadece 1 dakika (Arkadaşlar da burda söyledi 1 dk verdiğini)

q4h7r.jpg

Diğerini de biterken sonda verdi 14 dakika

q4h8v.jpg

Kısacası bana fan diyenlerin kendileri fanın alası. Ben delillerle konuşurum. İsteyen açsın youtubeden bölümü tekrar dakikalara bakıp araştırsın. Doksanlar toplamda sadece 15 dakika reklam vermiştir. Kısa ve net. (Yalana gerek yok)!

atv | FAN

- - - Ekleme - - -

@mrt-06 Deliller geldi, üyeler gitti. :F

Ben yalan söylemem delillerle konuşurum. 😉

İşte 2 kuşak reklam verdi. Birinin ortasında ve sadece 1 dakika (Arkadaşlar da burda söyledi 1 dk verdiğini)

q4h7r.jpg

Diğerini de biterken sonda verdi 14 dakika

q4h8v.jpg

Kısacası bana fan diyenlerin kendileri fanın alası. Ben delillerle konuşurum. İsteyen açsın youtubeden bölümü tekrar dakikalara bakıp araştırsın. Doksanlar toplamda sadece 15 dakika reklam vermiştir. Kısa ve net. (Yalana gerek yok)!

atv | FAN

- - - Ekleme - - -

@mrt-06 Deliller geldi, üyeler gitti. :F

Yorumsuz. :F :F

Kanald Galip dervisi ne cok yayinlamis boyle :D 5 tekrar bolumde iyi gitmis

Doksanlar beklediğim gibi 2gruptada zirvede. Rekorlar Dünyası yeni başladığı için yüksek reytingler almış ileride bu kadar yüksek almasını beklemiyorum .

- - - Ekleme - - -

Galip Derviş'in gece bölümü çok iyi almış

doksanlar yine zirvede ama reklam vermiyo verirse rekorlar dünyası geçer
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]DOKSANLAR
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]5.4
[/TD]
[TD]19.18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]DOKSANLAR
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]6.27
[/TD]
[TD]21.86
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

rekorlar dünyası çok iyi başlamış çok sevdim yarışmayı ama inşallah yeni sezonda çarşamba devam etmez nedense my izlicem bunu izleyemem :(
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]REKORLAR DÜNYASI
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]4.78
[/TD]
[TD]16.7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]REKORLAR DÜNYASI
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]5.2
[/TD]
[TD]19
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

pis yedili sbt de uçmuş yine ama gerçek reytingi 3.4 show adına buda iyi[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ
[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]11.71
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ
[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]2.55
[/TD]
[TD]8.93
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çocuk oyuncağı kötü diğer çarşamba olmaz artık pt1 de :)[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]23
[/TD]
[TD]ÇOCUK OYUNCAĞI
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]1.62
[/TD]
[TD]5.76
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28
[/TD]
[TD]ÇOCUK OYUNCAĞI
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]1.4
[/TD]
[TD]5.21
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Doksanlar dün guzel bi bölümdü ama gercekten cok az reklam veriyor. Rekorlar dunyasin baktm guzel hazirlanms bi program gupseozay cok iyi sunuyordu iyi baslamis ama ilerleyen haftalarda dusecegini dusunuyorum. Pis yedili totalde orta karar abde yine vasat gitmis ama sbt de cok iyi gitmis. Cocuk oyuncagnin tutmayacagi 10 km oteden belliydi zaten

Doksanlar yine döktürmüş, kışın My nin hiç şansı yok Doksanlar rahat zirvede olur.
Pis Yedili totalde çok iyi oranlar almış ama absi düşük. Çıkan oyuncular diziyi kötü etkilemeye başladı.
Fetih 1453 baya tekrarı verilmesine rağmen çok iyi gitmiş iki gruptada.

90' ların süresi kesinlikle kisalmali.Izle(ye)medim.Süresi kisalirsa reytingi bu kadar az olmazdı herhalde.Bide komedisin laaaaaa :bağır:

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

. @RevaN pardon even :kiki: @EveN youtubedan nasıl anladın öyle orda reklamları mı gösteriyolar :kiki: 21.00 de başladı 23.55 de bitti 2 saat 11 dk sürdü kalan 44-45 dk reklam bilmem anlatabiliyormuyum :wink: