haha ben mi atv fanıyım iyi güldürdün vadinin atv den ayrılmasını show a geçmesini o kadar istiyoruz ne fanlığı ben ntvpos fanıyım mesela bak onda yalan yok dizi izlemiyosan hep açtığım kanal şuan da da açıktır ntvspor
kanal d den başka savunduğu bişey gördünüz mü ordaki herşeyi savunur rekorlar dünyası nedir ya en büyük showun çakması
- - - Ekleme - - -
22 22 mi vermiş ilginç aga başı sonu beni bağlamaz ki bu dizi yayın süresi içinde 45 dk reklamını vermiş
TV arşivine baktım ama ATV yoktu. Tüh...45 dakika falan vermedi. Yanlış bilgilenirmeyelim.
15 dakika Nihat Hocanın programı bitti orda verdiler reklam, ki bu Doksanların sayılmaz. 15 dakika sonda biterken reklam verdi. İzlemediysen en azından araştır.
atv | FAN
haha ben mi atv fanıyım iyi güldürdün vadinin atv den ayrılmasını show a geçmesini o kadar istiyoruz ne fanlığı ben ntvpos fanıyım mesela bak onda yalan yok dizi izlemiyosan hep açtığım kanal şuan da da açıktır ntvspor
Bi dakka youtubedan bakıyorum şimdi ispat edeceğim bakalım. Yalan konuşmakla olmaz.TV arşivine baktım ama ATV yoktu. Tüh...
21:00:24 02:11:53
başlangıç saati-süresi
tns reytinglerinden de bitiş saatine bakarak 45 dk reklam verdiğini görebiliriz
O zaman da Show Fan
Bi dakka youtubedan bakıyorum şimdi ispat edeceğim bakalım. Yalan konuşmakla olmaz.
Ben yalan söylemem delillerle konuşurum. 😉
İşte 2 kuşak reklam verdi. Birinin ortasında ve sadece 1 dakika (Arkadaşlar da burda söyledi 1 dk verdiğini)
Diğerini de biterken sonda verdi 14 dakika
Kısacası bana fan diyenlerin kendileri fanın alası. Ben delillerle konuşurum. İsteyen açsın youtubeden bölümü tekrar dakikalara bakıp araştırsın. Doksanlar toplamda sadece 15 dakika reklam vermiştir. Kısa ve net. (Yalana gerek yok)!
atv | FAN
- - - Ekleme - - -
@mrt-06 Deliller geldi, üyeler gitti.
@EveN in dediği gibi bi sıcaklık yoktu orada ve burda gines rekorlar kitabı denemeleri var orda yoktu