Hiçbir zaman programlar arasına girmemişti bence. Sadece yeni sezon fragmanında gösterdiler. Bence yayınlarlar sonuçta çekilmiş bölümler.![]()
doksanlar süper ya on numara dizi yeni favori dizim sbt de yine aynı gitmiş gözüküyo ama yeni rakibi geldi rekorlar dünyası olmasaydı dediğim gibi fena uçardı
- - - Ekleme - - -
kanal d ne yapsa uçuyo bu günlerde ilginç
İlk bölüm olduğu için böyle yüksek gelmesi normal devam ettikçe bu kadar yüksek alması zor.
Paşa'dan Günçiçek'e mektup geldi çok acıklı sahneydi.@mrt-06 Rüzgar kimmiş, gösterdiler mi?
Ne yazmış?? Kapattı babam.
Paşa'dan Günçiçek'e mektup geldi çok acıklı sahneydi.![]()
@Reytinger
Muhtemelen Rüzgar haftaya ki bölümde gözükür bu hafta gözükmedi.
Paşa'dan Günçiçek'e mektup geldi çok acıklı sahneydi.![]()
@Reytinger
Muhtemelen Rüzgar haftaya ki bölümde gözükür bu hafta gözükmedi.
aga rekorlar dünyasından bu kadar yüksek beklemezdim tuhafıma gitti bakalım dediğin gibi mi olcak
Ne yazmış?? Kapattı babam.![]()
Nsıl ayrıldı diziden çok merak ettim, ne yazıyordu?![]()
Ben bekliyodum ama Tns de Doksanlar zirvede olur muhtemelen süpriz olmazsa
Sen yaz buraya.
Tam 22.38'den sonra izleyin bölümü anlarsınız reklam sonrasında mektupta göz yaşı vardı Paşa'nın.![]()
![]()
![]()
tv arşivi
Mobil misin?Sen yaz buraya.Nasıl izleyeyim.
![]()
Değilim ama açmak zor geliyor.
Mobil misin?![]()
Şimdi nasıl yazıyım mektubu ama Paşa New York'a gitmiş yük gemisinde iş bulmuş artık okulda ezilmekten bıkmış vede mektubu işte. @Billy Kane
Mektuba yazmış bunları Edamı üzmeye hakkı var mı? Okuyamadı bile Ceyhun okudu mektubu....Değilim ama açmak zor geliyor.![]()
Off ya gitmeeeee.Rüzgar gelmeden sinir oldum.
![]()
Ya hangi diziyle geliyorsa izlemeyeceğim Eda'yı ve bizi yüzüstü bıraktı.
Mektuba yazmış bunları Edamı üzmeye hakkı var mı? Okuyamadı bile Ceyhun okudu mektubu....![]()
Mektuba gider ayak sıkıntı yok yazmış bide.Ya hangi diziyle geliyorsa izlemeyeceğim Eda'yı ve bizi yüzüstü bıraktı.![]()