Hiçbir zaman programlar arasına girmemişti bence. Sadece yeni sezon fragmanında gösterdiler. Bence yayınlarlar sonuçta çekilmiş bölümler.
doksanlar süper ya on numara dizi yeni favori dizim sbt de yine aynı gitmiş gözüküyo ama yeni rakibi geldi rekorlar dünyası olmasaydı dediğim gibi fena uçardı
- - - Ekleme - - -
kanal d ne yapsa uçuyo bu günlerde ilginç
İlk bölüm olduğu için böyle yüksek gelmesi normal devam ettikçe bu kadar yüksek alması zor.
Paşa'dan Günçiçek'e mektup geldi çok acıklı sahneydi. @Reytinger@mrt-06 Rüzgar kimmiş, gösterdiler mi?
Ne yazmış?? Kapattı babam.
Paşa'dan Günçiçek'e mektup geldi çok acıklı sahneydi. @Reytinger
Muhtemelen Rüzgar haftaya ki bölümde gözükür bu hafta gözükmedi.
Paşa'dan Günçiçek'e mektup geldi çok acıklı sahneydi. @Reytinger
Muhtemelen Rüzgar haftaya ki bölümde gözükür bu hafta gözükmedi.
aga rekorlar dünyasından bu kadar yüksek beklemezdim tuhafıma gitti bakalım dediğin gibi mi olcak
Ne yazmış?? Kapattı babam.
Nsıl ayrıldı diziden çok merak ettim, ne yazıyordu?
Ben bekliyodum ama Tns de Doksanlar zirvede olur muhtemelen süpriz olmazsa
Sen yaz buraya. Nasıl izleyeyim.
Tam 22.38'den sonra izleyin bölümü anlarsınız reklam sonrasında mektupta göz yaşı vardı Paşa'nın.
tv arşivi
Mobil misin?Sen yaz buraya. Nasıl izleyeyim.
Değilim ama açmak zor geliyor.
Mobil misin?
Şimdi nasıl yazıyım mektubu ama Paşa New York'a gitmiş yük gemisinde iş bulmuş artık okulda ezilmekten bıkmış vede mektubu işte. @Billy Kane
Mektuba yazmış bunları Edamı üzmeye hakkı var mı? Okuyamadı bile Ceyhun okudu mektubu....Değilim ama açmak zor geliyor.
Off ya gitmeeeee. Rüzgar gelmeden sinir oldum.
Ya hangi diziyle geliyorsa izlemeyeceğim Eda'yı ve bizi yüzüstü bıraktı.
Mektuba yazmış bunları Edamı üzmeye hakkı var mı? Okuyamadı bile Ceyhun okudu mektubu....
Mektuba gider ayak sıkıntı yok yazmış bide.Ya hangi diziyle geliyorsa izlemeyeceğim Eda'yı ve bizi yüzüstü bıraktı.