10 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Show zirvede ama fazla aldanmayalım. Geçen hafta zirveden inmiyordu ama 3 reyting almıştı. Doksanlar reklamsız ilerlemesine rağmen, orta. Rekorlar Dünyası rakipler çoğaldıkça düşüş yaşıyor ama iyi bence. Hele ki, boş konuşmaların çok olmasına rağmen.

Doksanlar yükselişi sürdürüyo tnsde dahada yüksek çıkar yarın zirvede işler karışık

Rekorlar Dünyası beklediğim gibi iyi başlamış gibi. Doksanlar ve Pis Yedili de iyi gözüküyor. Oranlar yakın yakına olur totalde. :)

Rekorlan Dünyası reklam 22.32

Rekorlar Dünyası yeni olmasına rağmen 2 reklam verdi ama Doksanlar hala reklamsız. Coşar şimdi.

Rekorlan Dünyası reklam 22.32

Rekorlar Dünyası yeni olmasına rağmen 2 reklam verdi ama Doksanlar hala reklamsız. Coşar şimdi.

doksanlar başta bi reklam verdi bide arada 1 dakikalık reklam ve sonda reklam verecek atvnin normal stratejisi

1) show: 5.942) atv: 5.643) kanald: 5.314) smnyl tv: 1.985) trt1: 1.62

- - - Ekleme - - -

Yarınki sonuçları baya merak ettim.

Pis Yedili yine 3-4 reyting alır bence. SBT`ye kanmayalım.

Bakalım zirve reklamsız Doksanların mı yoksa Rekorlan Dünyasının mı?

Pis Yedili reklamlara girdi. ( 22.43 - Show TV )

Son düzenleme:
Pis Yedili yine çok çok iyidi gerek hikayesi gerek oyunculuk hepsi çok iyidi. Gani Müjde'nin dizilerini hep sonradan sevdim Hayat Bilgisi ve Yahşi Cazibe'yi de sonradan izlemeye başlamıştım ve çok sevmiştim başa dönüp izlemiştim Pis Yedili'de aynen öyle oldu. Son anlığında son 2 dakikası reklam yani dizi tanıtımıydı eğer tam yeni bölüm yayımlansaydı 7 reytingi geçerdi umarım yarın TNS'de de hem TOTAL'de ve AB'de iyi reyting alır çünkü hakediyor. Özellikle son 5 , 6 bölümdür gerçekten çok iyidi. Bu bölümde de iyi reytingleri çok haketti. Tüm ekibe tebrikler.