xBUGRAx
Süper Emekli
Buğra öncellikle tebrikler reytingleri dksında paylaştığın için ben bişey sorcaktım rekorlar dünyasının yapımı iç yapımlarmı ha bide bi yarışma daha vardı kanal d yaz tanıtımında kızdırma kazanmı öyle bişeydi o noldu?Arkandayız'ı Endemol yapıyormuş iç yapım sanıyordum.
Buğra öncellikle tebrikler reytingleri dksında paylaştığın için ben bişey sorcaktım rekorlar dünyasının yapımı iç yapımlarmı ha bide bi yarışma daha vardı kanal d yaz tanıtımında kızdırma kazanmı öyle bişeydi o noldu?
Evet, İç Yapımlar değil. Yapımcısı Sinerji.
Teşekkür ederim. Kızma Kazan'ın yayın tarihi belli değil daha. Rekorlar Dünyası'da iç yapımlar değil galiba @EveN biliyor musun?
Evet, İç Yapımlar değil. Yapımcısı Sinerji.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Kızma Kazan'ın yayın tarihi belli değil daha. Rekorlar Dünyası'da iç yapımlar değil galiba @EveN biliyor musun?
Thanks ya bu arada revana alışmışız even değişik geldiEvet, İç Yapımlar değil. Yapımcısı Sinerji.
belki iptal oldu yada ertelenedi çünü bende bugün aklıma geldi aradım hiç haber falan yoktu. @EveN Kızma Kazan Kanal D sitesinden kaldırılmış?
😱 Doksanlar halen devam ediyor. 😱 @EveN , @xemrexxx , @xBUGRAx
belki iptal oldu yada ertelenedi çünü bende bugün aklıma geldi aradım hiç haber falan yoktu
Hiçbir zaman programlar arasına girmemişti bence. Sadece yeni sezon fragmanında gösterdiler. Bence yayınlarlar sonuçta çekilmiş bölümler.. @EveN Kızma Kazan Kanal D sitesinden kaldırılmış?